PR správa

Fond J&T BOND EUR – najlepší na Slovensku

PR
23.2.2018 18:14

Fond J&T BOND EUR, zmiešaný o. p. f., získal ocenenie Top Fond Slovakia 2017 ako fond s najlepším výnosom a rizikom v kategórii zmiešané fondy.

Fond J&T BOND EUR – najlepší na Slovensku
ČTK/Fotobanka ČTK/Horázný Josef

Podujatie Top Fond Slovakia je organizované pod záštitou spolupráce vydavateľstva MAFRA Slovakia a Slovenskej asociácie správcovských spoločností (SASS). Výsledky jednotlivých fondov sa posudzujú na základe ich výkonnosti, objemu predaja, ale aj rizika.

J&T BOND EUR, zmiešaný o. p. f., patrí dlhodobo k najpopulárnejším fondom na Slovensku a získal už viacero ocenení. V roku 2015 sa stal najpredávanejším fondom v kategórii realitných fondov a fondov alternatívnych investícií v súťaži Top Fond Slovakia. V roku 2016 bol zase tretím najpredávanejším fondom v prieskume HFCS (Household Finance and Consumption Survey).

Jeho investičná politika je zameraná hlavne na dlhové cenné papiere, nástroje peňažného trhu, termínované vklady, akcie, ako aj na ďalšie investičné príležitosti. Fond je určený primárne na strednodobé investície pre investorov, ktorí hľadajú vyššie zhodnotenie, než ponúkajú termínované vklady.

Zmiešané podielové fondy predstavujú najpopulárnejší prostriedok investovania. Svedčí o tom aj nárast hodnoty otvorených podielových fondov distribuovaných v SR pod správou SASS na historicky najvyššiu hodnotu 8,31 miliardy eur a nárast o 14,4 percenta v porovnaní s koncom roka 2016.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok