V popradskej nemocnici zasiahla NAKA, jednou zo zadržaných je primárka

TA3 TASR
21.4.2021 14:26

V popradskej nemocnici zasahovali príslušníci Národnej kriminálnej agentúry. Vyšetrovateľ NAKA obvinil v utorok 20. apríla primárku jedného z oddelení z pokračovacieho zločinu prijímania úplatku a ďalších päť osôb z prečinu podplácania. Informoval o tom hovorca Prezídia Policajného zboru Michal Slivka.

V popradskej nemocnici zasiahla NAKA, jednou zo zadržaných je primárka
TASR/Milan Kapusta

„Jedna obvinená osoba je v súčasnosti zadržaná a vyšetrovateľ s ňou vykonáva procesné úkony, preto bližšie informácie nie je možné poskytnúť,“ dodal Slivka. Hovorkyňa Nemocnice Poprad Sylvia Galajda uviedla, že nemocnici bola prostredníctvom príslušníka NAKA poskytnutá informácia k medializovanej téme. Všetky ďalšie informácie môže poskytnúť výlučne Národná kriminálna agentúra.

„Ja som sa o tom dozvedel v utorok ráno, keď mi bolo oznámené, že bola zadržaná primárka z rehabilitačného oddelenia a budú pokračovať všetky procesy, ktoré s tým súvisia. Nemal som žiadne informácie a ani indície. Lekárka je dlhé roky zamestnankyňou nemocnice a primárkou fyziatricko-rehabilitačného oddelenia,“ povedal pre televíziu Markíza riaditeľ nemocnice Erik Chorvát.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok