Marián Kotleba sa z návštevy v Egypte vrátil aj so synom

TA3
20.4.2021 17:22

Marián Kotleba bol podľa slov exmanželky Frederiky v Egypte, aby sa stretol so svojím synom. Bývalá žena poslanca národnej rady sa však bála, že jej syna nevráti a odíde s ním na Slovensko. Jej obavy sa nakoniec naplnili.

Marián Kotleba sa z návštevy v Egypte vrátil aj so synom
TASR/Dano Veselský

Exmanželka Mariána Kotlebu sa po rozvode so šéfom Ľudovej strany Naše Slovensko presťahovala do Egypta, kde vychováva ich spoločného syna s novým partnerom a dcérou. Kotleba bol preto v Egypte, aby sa stretol so svojím synom. Frederika Kotlebová však hovorila o strachu, že jej syna vezme, informoval denník N. A teraz sa jej obavy naplnili. Denník Nový Čas totiž zastihol Mariána Kotlebu aj so synom na letisku vo Viedni. Spoločnosť im robil aj kotlebovec Peter Krupa.

Keďže Kotleba so synom podľa slov jeho exmanželky dlhšie nevidel, nerobila mu žiadne problémy v tom, aby sa spolu stretli. Najskôr s ním bol v hoteli, no neskôr ho podľa jej slov odniesol bez akejkoľvek dohody. Hovorí, že so synom sa jej náhodou podarilo spojiť a od neho sa mala dozvedieť, že Kotleba plánuje vrátiť sa s ním na Slovensko.

Denník N napísal, že ak jej Kotleba syna vezme, bude musieť podať na Slovensku trestné oznámenie. Ministerstvo zahraničných vecí situáciu komentovať nechcelo. Podľa matky slovenský zastupiteľský úrad v Egypte nevedel urobiť nič.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok