PR správa

Máte radi šport? Zistite do akých topánok sa oplatí investovať, aby vydržali niekoľko sezón

PR
22.4.2021 07:00

Aj vy ste milovníkom športu a outdoorových aktivíť? Možno ste začali prechádzkami na kratšiu vzdialenosť a obuv nebola tým, čo by v tom momente kradlo vašu pozornosť. So zvyšovaním výkonu a náročnosti túr, rastie aj potreba kvalitnej obuvi. Ako ale vybrať tie správne topánky?

Máte radi šport? Zistite do akých topánok sa oplatí investovať, aby vydržali niekoľko sezón

Na voľnočasové aktivity vám možno stačia aj lacnejšie botasky. Pri dlhších túrach, behu alebo v náročnom teréne nemusia byť práve šťastnou voľbou.

Ak ste turistiku, chôdzu alebo beh zaradili do svojho životného štýlu, investuje do kvalitnej športovej obuvi. Vaše chodidlá, kĺby a chrbtica vám poďakujú.

Spočiatku sa vám ceny takýchto topánok môžu zdať vyššie, ale verte, že životnosť obuvi niektorých značiek vás naozaj prekvapí.

V prvom rade vám športová obuv musí dobre sedieť. A to hneď od začiatku. Nevyberajte príliš tesné čísla, ktoré sa vám pri dlhšej športovej aktivite vypomstia. Vyberte si topánky, ktoré sú pohodlné, majú kvalitnú podrážku s dostatočnou oporou, ale aj moderný dizajn. Takáto obuv je garanciou vašej investície.

Všetky vyššie spomenuté podmienky spĺňa značka Napapijri. Je známa vysokou kvalitou, dlhou životnosťou, zaujímavým dizajnom. Poďme si o nej povedať viac.

Napapijri ako skvelá voľba od nadčasového výrobcu

Čo najlepšie vystihuje brand Napapijri? Moderný dizajn, kvalita, športová elegancia v rámci aktívneho životného štýlu. Takto by sme ju mohli popísať. Ak sa s týmito hodnotami stotožňujete aj vy, tak značka Napapijri je pre vás ideálna.

V širokej ponuke nájdete kvalitné produkty za najlepšie ceny a do topánok Napapijri sa obuje alebo oblečenie každý. Pričom nezáleží na tom, akú aktivitu preferejute.

Čo značka Napapijri ponúka?

  • moderné mikiny s minimalistickým dizajnom
  • bundy na zimu či vesty do premenlivého jarného počasia
  • košele, nohavice, dokonca aj šortky na leto
  • samozrejme tenisky, ale aj snehule

Ak hľadáte príslušenstvo na túru alebo beh, neodídete s prázdnou. Ruksaky a ľadvinky, ale aj čiapky a šály sú predsa neodmysliteľnou súčasťou každého aktívneho jednotlivca.

Ako vznikol názov brandu?

Zakladateľka značky síce pochádza z Talianska, ale význam slova je prepojený so severskými krajinami. Napapijri je fínske slovo, ktoré v preklade znamená severný polárny kruh. Severský šmrnc si na kúskoch tejto značky všimnete ihneď. Jednoduchosť, minimalizmus, funkčnosť sú totiž na prvom mieste.

diesel_0a140371-e39b-72a2.jpeg

Taliansko nie je iba krajinou s dobrou pizzou, ale aj so známymi módnymi značkami

Mysleli sme aj na ľudí, ktorí inklinujú viac ku komercii. A tak všetkých športovcov svojou ponukou poteší svetoznáma značka Diesel.

V minulosti bola značka Diesel známa hlavne vďaka rifliam. Dnes si však z ich širokej ponuky vyberie každá veková skupina a pohlavie. Bez ohľadu na to, či hľadáte mikiny, tričká, kraťasy, bundy, spodné prádlo, alebo obuv.

Čím je obuv Diesel charakteristická?

Ak hľadáte obuv, so značkou Diesel sa obujete počas celého roka a do každého počasia. Topánky ulahodia oku milovníkov farieb, ale aj minimalistom v podobe jednoduchých jednofarebných modelov vo svetlých aj tmavých odtieňoch.

V prípade materiálu myslel výrobca aj na bojovníkov za zvieracie práva. V ponuke nájdete kúsky, ktoré neobsahujú látky živočíšneho pôvodu.

A to najdôležitejšie na koniec. Komfort. Botasky, alebo všeobecne obuv, s vyššou podrážkou dokážu tlmiť nárazy pri došľapovaní. Tým topánka odľahčuje vaše kĺby pri každom kroku. Túry a výlety si tak užijete omnoho viac a budete výkonejší než kedykoľvek predtým.

Tieto a ešte ďalšie výhody vám ponúkajú kvalitné značky Diesel a Napapijri. Preto neváhajte a investujte do dobrej športovej obuvi a vychutnávajte si dlhé hodiny strávené aktívne.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok