NeoVízia v roku 2021 po štvrtýkrát obhájila titul SUPERBRANDS Slovakia

PR
19.4.2021 15:27

NeoVízia je najobľúbenejšou očnou klinikou na Slovensku už štvrtýkrát po sebe.

NeoVízia v roku 2021 po štvrtýkrát obhájila titul SUPERBRANDS Slovakia
Petr Kocian, riaditeľ a spoluzakladateľ Očnej kliniky NeoVízia

Ocenenie SUPERBRANDS Slovakia potvrdzuje od roku 2018 kvalitu, výnimočnosť, zákaznícky servis, najnovšie technológie a postupy, ktoré NeoVízia už tradične na slovenský trh prináša. NeoVízia je priekopníkom v poskytovaní špičkovej starostlivosti o každého svojho pacienta v moderných a inovatívnych pracoviskách v Bratislave, Trnave a Poprade, ako aj v Českej republike. Ponúka široké spektrum očnej starostlivosti zahŕňajúce operácie dioptrických chýb, sietnice, sivého zákalu, keratokonusu a plastické operácie.

koronczi-sb-ta3-01_0a14036f-5371-70a5.jpg

O exkluzívnom ocenení rozhodli slovenskí spotrebitelia a komisia  expertnej skupiny odborníkov Brand Council, ktorí rozhodli o udelení ocenenia na základe verejného prieskumu realizovaného agentúrou Incomind. Do tejto skupiny patria uznávaní slovenskí odborníci z oblasti marketingu, komunikácie a reklamy.

Ako sa vyjadril riaditeľ a spoluzakladateľ Očnej kliniky NeoVízia Petr Kocian, získanie ocenenia Superbrands štvrtýkrát v rade je s trochou nadsádzky „super super super super“. Svedčí o tom, že latku kvality, ktorú si nastavili už na počiatku podnikania, nikdy nepodliezajú, naopak snažia sa ju každým rokom zvyšovať a určovať trendy.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok