Žena sa priznala k zabitiu troch detí. Vraj ich chcela chrániť pred otcom

TA3 TASR
16.4.2021 12:05

Američanka Liliana Carrillová utopila svoje tri malé deti, aby ich ochránila pred sexuálnym zneužívaním zo strany ich otca. Povedala to počas rozhovoru, ktorý z väzenia poskytla miestnej televízii KGET-TV, informovala v piatok agentúr AP.

Žena sa priznala k zabitiu troch detí. Vraj ich chcela chrániť pred otcom
ČTK (Ilustračná fotografia)

Tridsaťročná Carrillová svoj čin oľutovala a vysvetlila, že v tej chvíli cítila, že to bol jediný spôsob, ako svoje deti ochrániť. Mŕtve deti našla ich stará mama z matkinej strany v sobotu ráno. Carrillová bola v tom čase už na úteku, polícia ju zadržala vyše 320 kilometrov severne od mesta Los Angeles, kde sa skutok odohral.

Polícia Carrillovú síce podozrieva z vraždy trojročnej Joanny, dvojročného Terryho a polročnej Sierry, zatiaľ ju však v tejto veci oficiálne neobvinila, pretože vyšetrovanie stále prebieha. Carrillová je obvinená len z krádeže vozidla, ktorej sa mala dopustiť počas svojho úteku pred políciou. Podľa prvých informácií z miesta činu deti zomreli na následky bodných rán, oficiálna príčina smrti však stále nie je známa.

Otec detí Erik Denton tvrdí, že ich matka trpela bludmi a ohrozovala ich bezpečnosť. Ako príklad uviedol Carrillovej presvedčenie, že je "výlučne zodpovedná" za koronavírusovú pandémiu a že v meste, kde bývali, pôsobila organizovaná zločinecká skupina zapletená do obchodu s bielym mäsom. Podľa polície Carrillová a Denton viedli súdny spor o opatrovníctvo detí.

Otec detí Erik Denton tvrdí, že ich matka trpela bludmi a ohrozovala ich bezpečnosť.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok