Konšpiračné klbko. Matovič sa vraj nechal vmanévrovať do veľmi nebezpečnej hry

TA3
10.4.2021 20:55

Všetku pozornosť na seba opäť strhol expremiér a minister financií Igor Matovič, ktorý bez súhlasu vlády odletel do Moskvy rokovať o Sputniku V. Po veľkonočných sviatkoch opäť nazrite za oponu s Jozefom Lenčom a Petrom Bárdym.

"Keď sme nakúpili Sputnik V, tak sa naše politické elity vyjadrili, že bez stanoviska Štáneho ústavu pre kontrolu liečiv alebo Európskej liekovej agentúry sa na Slovensku očkovať ruskou vakcínou nebude. ŠUKL chýbalo 80% dokumentácie, ktorú im mali dodať Rusi," uviedol Bárdy. Problémom podľa neho je, že pri Sputniku môže ísť o desiatky liečív či šárž združených pod spoločným názvom. "Bojím sa, že Igor Matovič sa Ruskom nechal vmanévorovať do veľmi nebezpečnej hry," myslí si.

"Máme tu ministra, ktorý lieta po svete, vybavuje nejaké obchody, straší verejnosť nejakými záhadnými "oni", ktorí chcú narúšať jeho plán záchrany Slovenska pred vážnou chorobou...nachádzame sa vo veľmi neprehľadnom klbku konšpirácií Igora Matoviča, ktoré okolo Sputniku on sám rozohral," tvrdí politológ Lenč. Tie sa podľa neho negatívne prejavujú na nálade v spoločnosti i na reputácii Slovenskej republiky.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok