PR správa Spoločnosť

Návrat k prírodným liečivám s antivirotickými účinkami

PR
9.4.2021 07:07

Výťažky prírodných liečivých látok výrazne pomáhajú pri liečbe epidemických chorôb, ako je aj súčasný COVID-19. Uznávaný časopis Nature Plants, ba aj iné odborné publikácie konštatujú, že práve výťažky z liečivých rastlín sú nápomocné pri liečbe epidemických chorôb. Jednou známou a veľmi účinnou látkou, ktorá má hlavnú zodpovednosť za ochranu a obmedzenie pôsobenia voľných radikálov, je Artemisinín.

Návrat k prírodným liečivám s antivirotickými účinkami
Artemisinín

Existuje množstvo prírodných látok, ktoré majú takéto výrazné antivirotické účinky, avšak overenou (je spracovaných vyše 70 vedeckých prác) prírodnou látkou, ktorá bráni vstupu vírusu do bunky hostiteľa, je práve spomínaný Artemisinín.

Je to prírodná rastlinná látka v známej liečivej rastline Artemisia Annua. Objaviteľom jeho efektívneho účinku v celosvetovom boji proti malárii, vírusom, baktériám a iným parazitom, je laureátka Nobelovej ceny za fyziológiu a medicínu v roku 2015, doktorka Youyou Tu z Číny. V poslednom desaťročí však čoraz viac vedeckých prác ukazuje, že Artemisinín má tiež veľmi silné aj protinádorové účinky. Dnes veľa pacientov s týmto ochorením využíva artemisinín v kombinácii s konvenčnou liečbou ako ďalší prínos v boji proti tumorom. Nehovoriac o tom, že účinnosť samotnej látky bola dokonca uznaná aj WHO.

artemisia-annua_0a140371-c119-c016.jpeg

Všetky známe fakty o virulencii Covid19 boli použité práve pri tvorbe kompozície švajčiarskeho výživového doplnku ARTEVIR®D3. ,,Zamerali sme sa nielen na priamy boj proti vírusu, ale najmä na skutočnosť, že najlepšia obrana je útok, teda útok obranných síl organizmu proti votrelcom.”

8_c0a80301-c19b-d274.jpg

ARTEVIR®D3 obsahuje vysoko efektívne ingrediencie s výraznými účinkami

VITAMÍN B6, VITAMÍN D3, VITAMÍN C v lipozomálnej forme s takmer 95% vstrebateľnosťou, aktivátor imunitného systému ZINOK, ktorý je dôležitou mikroživinou v boji proti infekcii koronavírusmi, JÓD, kľúčový nielen pre zdravú štítnu žľazu, SELÉN, pretože jeho vysoký príjem v strave vedie k vyššej odolnosti tela voči vírusom. A napokon posledná najdôležitejšia zložka je tzv. trojhlavý drak na parazity, vírusy a baktérie menom - ARTEMISINÍN, ktorý je schopný zasahovať a transportovať všetky tieto prvky do bunečnej štruktúry a účinne bojovať proti virotickým ochoreniam.
Skúsený odborník a vedec Dr. PharmDr. Ján Lučanský PhD. nám potvrdil úžasný synergický efekt týchto vitamínov, minerálov a spomínaného prírodného výťažku Artemisinínu s výraznými účinkami v boji proti vírusom, parazitom, baktériám a horúčkam rôzneho typu.

www.artevir.sk

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok