Pohoda, ako ju poznáme, nebude. Organizátori pripravia inú verziu

TA3
7.4.2021 09:21

"Tohtoročná Pohoda v nejakej podobe bude, ale v podobe, ako ju poznáme, bude až v roku 2022," oznámil Michal Kaščák, organizátor festivalu. Podľa Kaščáka toto leto pripravia vzhľadom na pandemickú situáciu na Slovensku "inú verziu" Pohody.

Pohoda, ako ju poznáme, nebude. Organizátori pripravia inú verziu
TASR/Radovan Stoklasa

Viacdňový tridsaťtisícový festival na trenčianskom letisku sa uskutoční až v lete 2022, oznámili organizátori vo vysielaní Rádia FM. "Rozhodli sme sa na základe konzultácií s expertkami a expertmi. Je nám to ľúto, ale naše rozhodnutie považujeme za nevyhnutné a správne. Zároveň sme rozbehli prípravy na sérii malých festivalov, ktoré chceme na trenčianskom letisku urobiť už toto leto, a ktorým sme dali názov Pohoda on the Ground,“ informoval Kaščák na oficiálnej facebookovej stránke Pohody.

"Všetky typy vstupeniek zakúpených na 24. ročník Pohody ostávajú v platnosti, týka sa to edície z roku 2020 i 2021," potvrdili organizátori. "Ich prenesenie na budúci rok je tou najlepšou možnosťou, ako festival v týchto časoch podporiť," vyzvali. Zároveň však garantujú vrátenie plnej sumy za lístok.

Rozhodnutie o presune ročníka organizátori najznámejšieho slovenského festivalu prijali po debatách s epidemiologičkami Zuzanou Krištúfkovou, Máriou Štefkovičovou, Alexandrou Bražinovou a s matematikom Richardom Kollárom. "Potvrdili, že nevidia reálnu šancu na usporiadanie podujatia s kapacitou 30 000 ľudí počas tohto leta na Slovensku," uvádza sa na webe Pohody.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok