PR správa

Slováci sa s nami podelili o svoj recept na šťastie

PR
1.4.2021 16:05

Spoliehať sa na vlastné čísla alebo nechať všetko na náhodu a povestné „hráčske šťastie“? Odpoveď je veľmi jednoduchá – je to úplne jedno! Aj z anketových dotazníkov, ktoré vypĺňajú pre spoločnosť TIPOS ochotní výhercovia vyšších výhier jasne vyplýva, že neexistuje žiadny overený recept na šťastie.

Slováci sa s nami podelili o svoj recept na šťastie
TASR

Nedávno sa o tom presvedčil hráč obľúbenej číselnej lotérie KENO 10, ktorý vyhral fantastických viac ako 600-tis. EUR. Jeho stávka, ktorú uzatvoril na jednom z predajných miest spoločnosti TIPOS v Žilinskom kraji, mala dva tipy. Každý tip vyplnil desiatimi číslami. Ako uviedol pre TIPOS, jeho čísla nemajú žiadny osobnejší význam, napriek tomu im verí už viac ako 20 rokov.

Podobnú skúsenosť má aj hráč, ktorý vyhral jackpot v hre LOTO ešte koncom minulého roku. Šťastlivec sa spoľahol na svoj výber čísel a ten mu priniesol výhru vo výške takmer 2 mil. EUR. Jeho čísla nemajú pre neho konkrétny význam, ale aj tak ich pravidelne tipuje. Skvelú výhru získal vďaka stávke uzatvorenej na jednom z predajných miest TIPOSu v Žilinskom kraji.

Naopak, nechať všetko na náhodný výber čísel sa oplatilo hráčovi, ktorý pred pár dňami, 26. marca 2021, získal v druhom poradí medzinárodnej lotérie Eurojackpot vyše 516-tisíc EUR. Tento hráč väčšinou uzatvára svoje stávky cez herný portál eTIPOS.sk, ale vyše polmiliónovú výhru získal vďaka jednotipovej stávke uzatvorenej na predajnom mieste spoločnosti TIPOS v Košickom kraji, kde za ňu zaplatil dve eurá. Zdá sa, že občas sa oplatí zmeniť „taktiku hrania“.

Fanúšik hry LOTO 5 z 35, ktorý v druhej polovici minuloročného októbra síce nevyhral státisíce, ale „len“ vyše 18-tisíc eur, tiež patril medzi tých hráčov, ktorí veria šťastiu a náhode. Tento výherca v dotazníku uviedol, že nepatrí medzi pravidelných hráčov a peňažnú výhru vyhral po prvýkrát.

Národná lotériová spoločnosť TIPOS pripravuje v posledných rokoch prémiové žrebovania pre hráčov číselnej lotérie LOTO. V nich môžu vyhrať nielen lákavé peňažné výhry, ale aj atraktívne automobily. Šanca vyhrať osobné vozidlo závisí od náhodne vygenerovaných kódov, ktoré systém spoločnosti TIPOS priraďuje k jednotlivým lotovým stávkam. Jeden z výhercov automobilu z nedávnej predvianočnej série takýchto žrebovaní, známej ako „Víťazná jazda LOTOm“, uviedol, že hrá len občas a aj vtedy sa spolieha na náhodu. Vraj už v minulosti vyhral nejaké finančné výhry, ale takúto nepeňažnú vecnú výhru získal po prvýkrát.

A na čom sa zhodujú všetci výhercovia, ktorí vyplnili anketové dotazníky? V hraní budú jednoznačne pokračovať!

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok