Kolóny, dopravné nehody, meškanie MHD. V Bratislave nasnežilo

TA3 TASR
20.2.2018 09:54

V Bratislave momentálne sneží. Vodiči v Bratislave a jej okolí hlásia na viacerých miestach zhustenú premávku či dopravné nehody. MHD v hlavnom meste premáva podľa Dopravného podniku Bratislava zatiaľ bez komplikácií, no z dôvodu nepriepustnosti komunikácií zaznamenáva meškania spojov od desať do 20 minút.

Kolóny, dopravné nehody, meškanie MHD. V Bratislave nasnežilo
SITA/Branislav Bibel

Linky prímestskej autobusovej dopravy meškali v smere od Dunajskej Lužnej približne 40 minút, z iných smerov neprišlo k výraznejšiemu zdržaniu. Informovala o tom hovorkyňa Slovak Lines Eva Vozárová. "Ak sa v súčasnosti vyskytne oneskorenie spojov, ide iba o párminútové intervaly," dodala.

So zhustenou premávkou musia podľa Stella centra vodiči rátať momentálne v Bratislave na Pražskej, na Moste SNP, Moste Apollo, Račianskej, Slovnaftskej, Svornosti, Ráztočnej a Hradskej ulici v smere do centra. Taktiež aj na vjazde do Bratislavy v smere z diaľnice D2 zo Stupavy.

Vodiči sa zdržia aj na obchvate od Zlatých pieskov po Prístavný most, v Petržalke na vjazde na Prístavný most (v smere z Dolnozemskej cesty a Einsteinovej). Zhustená premávka je taktiež v Dunajskej Lužnej v smere do Rovinky a Bratislavy, v Moste pri Bratislave v smere do Bratislavy, v Ivanke pri Dunaji v smere od Bernolákova do Bratislavy. Vodiči sa zdržia okolo 15 minút.

Zelená vlna RTVS informuje, že na diaľnici D1 pred Sencom v smere z Bratislavy, na 25. kilometri, blokuje čiastočne pravý pruh kamión s defektom na odstavnom ostrovčeku. Šoféri by mali dávať pozor na vodiča, ktorý ho opravuje.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok