PR správa

Zariaďte si svoj byt či dom podľa vašich predstáv

PR
22.3.2021 16:32

Ak si zariaďujete nový byt alebo rekonštruujete ten starý, prezeráte si pravdepodobne množstvo katalógov a internetových stránok, aby ste sa inšpirovali novým nábytkom. Je to jednoduchšie ako chodiť slepo po obchodoch vo vašom okolí. Tento nábytok bude s vami nasledujúce roky, a preto je dôležité aby sa vám páčil a bol samozrejme aj praktický.

Zariaďte si svoj byt či dom podľa vašich predstáv
ben bryant / Shutterstock.com

Na čom budete sedieť

Asi najväčšou výzvou je kúpa sedacej súpravy. Tá sa nemusí nachádzať len v obývacej izbe, ale kľudne aj v hosťovskej alebo detskej izbe, ktorá by tak vyzerala modernejšie. Už na začiatku je potrebné povedať si, o aký materiál máte záujem. Predsa len budete na nej sedieť niekoľko hodín denne. Berte do úvahy veľkosť miestnosti a aj to, či chcete len jednoduchý gauč alebo rohovú sedačku, ktorá poskytne viac miesta pre prípadné návštevy. V prípade rozťahovacej sedačky u vás budú môcť aj prespať. Tá je práve vhodná aj do detskej izby pre staršie dieťa, ktoré chce mať izbu zariadenú v modernejšom štýle.

Patrí to jednoducho k sebe

Sedačky ale každý prioritne vyberá do obývacích izieb a práve tam by nemali chýbať ani iné kusy nábytku. Malé, praktické a často aj potrebné konferenčné stolíky majú niekoľko využití. Prinajmenšom by ste si mali kde odložiť pohár s vodou, časopis alebo notebook. Sklenené stolíky vyzerajú naozaj pekne a moderne, ale na druhej strane je na nich vidieť prakticky všetko a preto je potrebné ich často leštiť. Drevené sú praktické, pevné a vždy v niekoľkých farebných prevedeniach. Veľmi praktické sú práve dvojúrovňové, kde máte pod hlavnou, vrchnou doskou alebo sklom ešte jednu. Vrch máte teda neustále voľný a ostatné nepotrebné veci môžete odkladať práve do druhej police. Nezabudnite na veľkosť, aby ste sa vedeli k svojej sedačke bez problémov dostať. Rovnako, aby k sebe tieto dve susediace časti izby ladili.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok