PR správa

Ako si jednoducho a bez veľkej námahy vyzdobíte interiér vašej kuchyne vlastnými rukami?

PR
17.3.2021 10:49

Doba pokročila, preto máte možností a spôsobov, ako si vyzdobiť a zariadiť priestor kuchyne veľmi veľa. Od lacnejších, ktorými môže byť aktualizácia pomocou záclon, závesov alebo kobercov, až po tie finančne a časovo náročnejšie, kde sa celý proces odohráva pomocou výmeny spotrebičov a nábytku.

Ako si jednoducho a bez veľkej námahy vyzdobíte interiér vašej kuchyne vlastnými rukami?
New Africa/Shutterstock.com

Niektoré z takýchto univerzálnych a jednoduchých spôsobov vám v našom článku predstavíme aj my a možno si s ich pomocou zariadite svoju oázu pokoja rovnako jednoducho a rýchlo ako my.

Začnite pekne od podlahy

Podlaha je základ, ktorý musí uniesť aj ten najväčší náklad. V prípade kuchyne ním nepochybne bude množstvo pohybu jednotlivých členov a nápor, ktorý sa pri príprave jedál vytvára.

Nakoľko ale nie je podlaha na obstaranie ani položenie jednoduchá záležitosť, pri jej výbere investujte do najlepších modelov. Znamená to zohľadniť tú najlepšiu odolnosť, ktorá sa ale môže odraziť na cene.

Kúpa modernej vinylovej podlahy je z tohto hľadiska tá najlepšia voľba. Jej kvalita a vlastnosti sú vynikajúce a cena prijateľná, tak to s ňou skúste a budete dlhodobo spokojní. Navyše, na jej položenie nepotrebujete žiadneho odborníka.

Vyberte si modernú kuchynskú linku

Kuchyňa dnes už nie je len miestom na varenie. Veľmi veľa moderných bytov a domov má tento priestor prepojený s obývacou izbou, čo znamená, že aj kuchyňa musí byť rovnako krásna ako celý zvyšok priestoru.

Aj v tomto smere vám splniť tento cieľ a navodiť ten správny efekt pomôžu kuchynské linky na mieru s množstvom úložného priestoru, o ktorom návštevy nemusia nič tušiť. Vaša kuchyňa sa tak   môže stať dokonalým dizajnérskym skvostom milovaného obydlia.

Investujte do šikovných spotrebičov

Aby bola kuchyňa aj funkčná, je nutné ju vybaviť štýlovými a hlavne praktickými spotrebičmi. Ide o pomocníkov, s ktorými je ľahšie nielen varenie, ale aj čistenie a celá údržba kuchyne. Aj tieto dôležité doplnky však musia byť kvalitné, aby vám vydržali a dlho dobre slúžili, čo je v prípade multifunkčných spotrebičov Miele zaručené. Stačí si len vybrať tie správne.

Využite silu a krásu dekoračných látok

Napríklad na nové závesy. Dekorácia okna je predsa dôležitým krokom kuchynskej výzdoby. Sú to práve záclony a závesy, vďaka ktorým je prostredie útulnejšie a pohostinnejšie. Aj tu voľba vzhľadu závisí od štýlu interiéru, ktorý môžete ozvláštniť nádhernými dekoračnými látkami v metráži.

Na podoprenie závesov môžete použiť obrusy, poťahy na nábytok alebo ozdobné vankúše. Rovnako ako záclony dodajú kuchyni útulnosť a domáce teplo.

Vyčistite vzduch

Ak na nič z vyššie spomenutého nemáte čas, financie ani náladu, postačí jedna malá zmena. Tou je čerstvý vzduch v interiéri, od ktorého bude závisieť vaša psychická aj fyzická pohoda. Otvorené okná však vždy najlepšie riešenie nie sú, najmä ak bývate vo veľkom meste plnom smogu.

Vyriešiť to celé môžete s pomocou univerzálnej čističky vzduchu, ktorá má v sebe niekoľko špeciálnych filtrov, funkciu ionizácie a bakteriocidné krátkovlnné UVC žiarenie na účinnú sterilizáciu vzduchu.

Tak čo, nevyskúšate to?

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok