NHL: Chára prispel k výhre Washingtonu, hralo sa pred divákmi

TA3 TASR
8.3.2021 07:40

Hokejisti Washingtonu zvíťazili v zápase zámorskej NHL na ľade Philadelphie 3:1. Jednou asistenciou k tomu prispel slovenský obranca Zdeno Chára. Vo Wells Fargo Center si duel priamo v hľadisko pozrelo 3000 divákov. Chára odohral vyše 20 minút a zapísal si tiež dva plusové body. Chárov spoluhráč Richard Pánik nebodoval, odohral vyše 13 minút.

NHL: Chára prispel k výhre Washingtonu, hralo sa pred divákmi
TASR/AP (ilu)

Boston prehral doma s New Jersey 0:1, v bránke Devils zlikvidoval 40 striel Scott Wedgewood. V bránke Bruins dostal pred Jaroslavom Halákom opäť prednosť Tuukka Rask. Dallas prehral na domácom ľade s Nashvillom 3:4 po nájazdoch. Slovenský obranca Stars Andrej Sekera odohral vyše 18 minút, do štatistík si zapísal dve strely.

Tampa Bay Lightning vyhrala v nedeľňajšom súboji zámorskej NHL na ľade Chicaga Blackhawks 6:3. Slovenský obranca hostí Erik Černák si pripísal piatu asistenciu v sezóne, no zápas po zákroku do hlavy od obrancu Chicaga Connora Murphyho v druhej tretine nedohral. Informoval o tom portál cbssports.com.

Newyorskí Islanders vyhrali piaty duel za sebou. V nedeľu si poradili doma s Buffalom 5:2, rovnakým skóre zdolali tohto súpera aj v predchádzajúcich dvoch stretnutiach. Dvoma gólmi sa prezentoval Brock Nelson. Islanders patrí prvá priečka vo Východnej divízii, Buffalo je posledné.

New York Islanders - Buffalo Sabres 5:2


Chicago - Tampa Bay 3:6 /E. Černák za hostí 0+1/


Boston - New Jersey 0:1


Carolina - Florida 4:2


Philadelphia - Washington 1:3 (za hostí Z. Chára 0+1)


Pittsburgh - New York Rangers 5:1


Dallas - Nashville 3:4 pp a sn


Calgary - Ottawa 3:4 pp a sn


zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok