FOTO našich čitateľov: Rozprávkový výhľad a túra bielym lesom

TA3
1.3.2021 07:00

Na Slovensku máme krásnu prírodu, ktorej návštevy sú za istých podmienok povolené aj počas lockdownu. Inšpirujte sa krásnymi fotografiami od nášho čitateľa Martina Kolembusa, ktorý sa s nami podelil aj o dva tipy na výlety.

FOTO našich čitateľov: Rozprávkový výhľad a túra bielym lesom
Martin Kolembus

Čitateľ Martin reagoval na našu výzvu a podelil sa s nami o fotografie z dvoch februárových túr. Ako nám napísal, scenéria bola nádherná, okrem fotografií nám zaslal aj úchvatné video s dronovými zábermi.

Máte aj vy pekné fotky z prírody? Pošlite nám ich na web@ta3.com a doplňte krátku informáciu o čase, lokalite a trase, kde zábery vznikli.

Martin nám do redakcie zaslal dva tipy na výlety. Prvým je túra k drevenej rozhľadni na vrchu Stratenec v Javorníkoch, ktorá sa nachádza vo výške 1055 metrov nad morom. Martin vyrazil z obce Papradno po žltej značke. Rozhľadňa je zároveň najvyššou v celých Javorníkoch. Samotná má výšku osem metrov a na vyhliadku vedie 22 schodov (turisticky.sk).

Druhý výlet Martin absolvoval na vrch Malý Javorník na česko-slovenskom pomedzí, kam vyrazil po žltej značke z obce Horná Mariková. Pozrite si aj dronové zábery na zasneženú krajinu.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok