NHL: V repríze finále proti sebe nastúpili Černák a Sekera

TA3 TASR
28.2.2021 07:37

Hokejisti Tampy Bay triumfovali v zápase zámorskej NHL nad Dallasom vysoko 5:0. Lightning predĺžili sériu víťazných zápasov na číslo štyri. V repríze minulosezónneho finále Stanleyho pohára proti sebe nastúpili dvaja slovenskí obrancovia. Domáci Erik Černák päťkrát vystrelil a na odohral vyše 21 minút. Jeho krajan Andrej Sekera odohral vyše 13 minút a do štatistík si zapísal dva mínusové body.

NHL: V repríze finále proti sebe nastúpili Černák a Sekera
TASR/AP (ilu)

Brankár obhajcu titulu Tampy Andrej Vasilevskij zlikvidoval 20 striel Stars a zaznamenal druhý shutout za sebou, celkovo 23. v kariére. Hráči Washingtonu v zostave so slovenskou dvojicou Zdeno Chára a Richard Pánik zvíťazili v sobotnom dueli NHL na ľade New Jersey 5:2.

Slávili druhý triumf za sebou a vyhupli sa na čelo tabuľky Východnej divízie. V ďalšom zápase Philadelphia uspela na ľade Buffala 3:0 aj vďaka brankárovi Brianovi Elliottovi, ktorý zlikvidoval všetkých 23 striel domácich a udržal si čisté konto.

Líder ligy z Toronta zvíťazil na ľade Edmontonu 4:0 a zastavil Oilers sériu piatich víťazných duelov. Brankár Maple Leafs Jack Campbell zaknihoval 30 úspešných zákrokov a získal tretí shutout v kariére.



Buffalo - Philadelphia 0:3


Ottawa - Calgary 3:6


New Jersey - Washington 2:5


Nashville - Columbus 2:1


Edmonton - Toronto 0:4


Florida - Carolina 3:4 pp a sn


NY Islanders - Pittsburgh 3:4 pp


Tampa Bay - Dallas 5:0


Chicago - Detroit 3:5


Minnesota - Los Angeles 4:3 pp


Arizona - Colorado 2:6


Anaheim - Vegas 2:3 pp


Winnipeg - Montreal 2:1 pp


San Jose - St. Louis 6:7

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok