Kluby smútia za Venglošom: Pán tréner, ďakujeme

TA3 TASR
27.1.2021 12:01

Futbalový svet navždy prišiel o legendárneho kouča Jozefa Vengloša, ktorý zomrel vo veku nedožitých 85 rokov. Za "Doctor Joe", ako ho prezývali na Britských ostrovoch, smúti nielen slovenská futbalová scéna, rodine kondoloval aj škótsky klub Celtic Glasgow.

Kluby smútia za Venglošom: Pán tréner, ďakujeme
TASR/Michal Svítok

O úmrtí legendárneho trénera Jozefa Vengloša informoval na webe Slovenský futbalový zväz. "Slovenský futbal zasiahla veľmi smutná správa. Vo veku nedožitých 85 rokov nás opustila legenda - JOZEF VENGLOŠ," oznámil v utorok večer SFZ.

Správa o úmrtí zasiahla aj futbalový ŠK Slovan Bratislava. "Česť a sláva Vašej pamiatke, pán Vengloš. Nikdy nezabudneme," reagoval klub na sociálnej sieti. "Do futbalového neba odišla veľká legenda československého futbalu, pán tréner ďakujeme," napísal zase na Facebooku bývalý slovenský futbalista Dušan Tittel.

S hlbokým zármutkom prijali správu o úmrtí aj v Škótsku. Vengloš viedol klub Celtic Glasgow v sezóne 1998/1999. "Všetkých v klube nás hlboko zasiahla správa o smrti nášho bývalého trénera dr. Jozefa Vengloša. Naše myšlienky a modlitby sú v tomto smutnom období s jeho rodinou a najbližšími, ako aj s celým futbalovým hnutím na Slovensku," kondoval klub na Twitteri.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok