Cibulková prehovorila o očkovaní. Ľutuje, chce ísť do prvej línie

TA3
12.1.2021 13:34

Nasypala si popol na hlavu a ponúkla svoju pomoc. Bývalá hviezdna tenistka Dominika Cibulková, ktorá sa aj s manželom dala zaočkovať proti koronavírusu napriek tomu, že na vakcínu čakajú tisícky ohrozených dôchodcov, priznala, že pochybila. Na Facebooku uviedla, že chce ako dobrovoľníčka pomôcť v prvej línii boja s Covidom.

Cibulková prehovorila o očkovaní. Ľutuje, chce ísť do prvej línie
TASR/Michal Svítok

"Chcem sa touto cestou ešte raz ospravedlniť za to, že sme spolu s manželom boli neoprávnene zaočkovaní vakcínou proti Covidu. Je mi to ľúto vo vzťahu k všetkým ohrozeným skupinám a ďalším ľuďom, ktorí na vakcínu čakajú. Dopustila som sa chyby, keď som si myslela, že len vypĺňame voľné miesta a nevyužité vakcíny,” uviedla na Facebooku s tým, že došlo k situácii, ktorú už nevráti, ale ponúka svoju pomoc.

Cibulkovú prednostne zaočkovali v Univerzitnej nemocnici Bratislava a Kramároch po tom, ako ju do oficiálneho zoznamu samovoľne a neoprávnene doplnil jeden z pracovníkov vakcinačného centra.

“Chcem využiť ponuku ministerstva zdravotníctva, aby som ako dobrovoľníčka pomohla v prvej línii a v tejto veci som už MZ kontaktovala,” dodala.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok