Pozitívny test mal ďalší člen vlády, sviatky strávi v karanténe

TA3 TASR
22.12.2020 11:26

Podpredseda vlády a minister financií Eduard Heger mal pozitívny PCR test na Covid-19. Momentálne je v domácej karanténe. Informovalo o tom na sociálnej sieti ministerstvo financií.

Pozitívny test mal ďalší člen vlády, sviatky strávi v karanténe
SITA/Alexandra Čunderlíková

Heger podľa svojich slov nemá žiadne príznaky a necíti sa ani chorý. "Všetky pracovné aktivity aj počas sviatkov tak presúvam do online priestoru," povedal. Po tom, ako oznámil nákazu koronavírusom premiér Igor Matovič, nastúpili lídri koaličných strán a členovia vlády, ktorí s ním boli v kontakte, do domácej karantény a dávajú sa testovať.

Pozitívne testovaní na koronavírus boli aj minister obrany Jaroslav Naď, a ministerka investícií a predsedníčka strany Za ľudí Veronika Remišová. Z členov vládneho kabinetu je z dôvodu kontaktu s pozitívnou osobou už od utorka v karanténe minister životného prostredia Ján Budaj a tiež šéf agrorezortu, minister pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Ján Mičovský, ktorý na začiatku týždňa potvrdil, že sa nakazil novým koronavírusom. Koronavírusom sa nakazil aj podpredseda vlády Štefan Holý.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok