Napečte si zdravšie varianty tradičných koláčikov so Zuzanou Líškovou

TA3
15.12.2020 09:30

Už sa nemusíte báť, že budete po sviatkoch o niečo ťažší. Stačí sa pohrať so surovinami, vymeniť ich za zdravšie varianty a zdravé koláčiky sú na svete. Napečte si tento rok zdravšie s nutričnou koučkou Zuzanou Líškovou.

Napečte si zdravšie varianty tradičných koláčikov so Zuzanou Líškovou
Zuzana Líšková

"Priznám sa, že v období Vianoc si aj ja doprajem trošku viac zhrešenia ako počas zvyšku roka. Práve preto sa snažím pripraviť zdravšie varianty vianočných dobrôt. V mojej kuchyni nenájdete tradičnú bielu múku ani cukor a aj napriek tomu v nej pripravím množstvo chutných a voňavých vianočných koláčikov," hovorí Zuzana.

V receptoch sa pohrala s pomermi surovín tak, aby vznikli vyvážené chutné a voňavé sviatočné pochúťky s nízkou glykemickou záťažou. Môžete si ich tak dopriať bez výčitky, avšak pozor na množstvo. Koláčiky sú plné zdravých tukov, preto stačí málo a vaše chuťové poháriky sú nasýtené.

Online workshop zdravého vianočného pečenia bez výčitiek so Zuzanou Líškovou obsahuje 5 epizód s 11 receptami bez výčitiek. Videá sú spracované tak, aby ste si mohli rovno napiecť.

Pre všetkých divákov TA3 pripravila Zuzana Líšková zľavu 10 EUR na svoje produkty. Stačí zadať vianoce2020ta3 a zľava sa automaticky odpočíta.

Témy: TA3 Vianoce
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok