TA3 sa darilo. Prichádza s novou reláciou, pomôže umelcom

TA3
2.12.2020 12:34

TA3 si naďalej drží trend vysokej sledovanosti televízie, výborné čísla má aj web ta3.com. Naša spravodajská televízia si uvedomuje zhoršujúcu sa situáciu vo viacerých sektoroch života. Pandémia mimoriadne zasiahla umeleckú obec. Prichádzame preto s novou reláciou, ktorá bude prezentovať ich práce vo vysielaní.

TA3 sa darilo. Prichádza s novou reláciou, pomôže umelcom
TA3

Svoj hlas prepožičal Robo Roth

Nová relácia, ktorá pomôže umelcom prezentovaním ich práce vo vysielaní televízie, sa volá Umenie v TA3. Programová novinka mapuje dianie na poli umenia: divadelné premiéry, koncerty, vernisáže, novinky na knižnom trhu. V každom vydaní prinesie rozhovor „Na kávičke“ so zaujímavou osobnosťou.

Tútorom relácie je herec Robo Roth, ktorý jej prepožičal svoj hlas. Reláciou budú sprevádzať moderátorky Katarína Korecká a Simona Frantová. Dramaturgom relácie je Stanislav Hudák. Premiéra relácie Umenie na TA3 je každú sobotu o 15:30.

Už v októbri sa na obrazovky vrátila aj relácia Showbiz (premiéra v sobotu o 21:00), ktorá sa niekoľko mesiacov pre pandémiu nevysielala.

Úspešné relácie, sledovaný web

Počas novembra si spravodajskú televíziu zaplo denne viac ako jeden milión divákov a denný podiel na trhu bol v priemere takmer 4 %. Počas celého mesiaca bola TA3 viac ako 13 hodín jednotkou na slovenskom televíznom trhu. Najsledovanejšou reláciou TA3 za november bola premiéra V politike (nedeľa 1.11.), ktorú si zaplo 712 tis. divákov. Najsledovanejší deň bola takisto nedeľa 1.11., počas ktorej si TA3 zaplo takmer 1 mil. 800 tis. divákov a podiel na trhu bol 6,7 %.

Ďalšie úspešné relácie za november boli Pozrime sa na to (jedno vydanie si v novembri v priemere zaplo 414 tis. divákov), Motoring (priemer vydania 308 tis. divákov), Za oponou (nová relácia, premiéra v sobotu o 20:00, priemer vydania 280 tis. divákov) či Showbiz (priemer vydania 204 tis. divákov).

Výborné výsledky dosiahol v novembri aj web ta3.com. Počet zobrazení medzimesačne stúpol až o 36 % na 17 miliónov PV. Počet reálnych užívateľov bol milión 500 tisíc (nárast o 15 %).

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok