Kollár má v nemocnici dámske návštevy. Chodia vraj aj v noci

TA3 TASR SITA
26.11.2020 10:19

Hospitalizovaný Boris Kollár má v nemocnici časté návštevy a to napriek tomu, že bežným pacientom ich počas pandémie zakazujú. Šéfa parlamentu a lídra Sme rodina, ktorý sa zranil pri autonehode, chodia navštevovať jeho priateľky a to aj mimo návštevných hodín. Tie sa údajne opakovane dostávajú do sporu so sestrami, ktoré v nemocnici pracujú.

Kollár má v nemocnici dámske návštevy. Chodia vraj aj v noci
Facebook.com/Boris Kollár

Nie sú tam na to, aby varili čaj

O Kollárových návštevách informovalo Sme s tým, že o ne "nemá núdzu" a to napriek tomu, že to opatrenia nedovoľujú. Medzi sestrami a jeho dámskymi návštevami údajne došlo k výmenám názorov, keďže nedodržiavali pravidlá ani hygienicko-epidemiologický režim. Po oddelení chodili bez ochranných prostriedkov.

Kollárove návštevy mali navyše chodiť aj priamo do miestnosti sestier a používať ich riad a osobné veci. "Jedna z Kollárových priateliek povedala sestre, že už dve hodiny čaká na čaj. Sestrička sa ohradila, že ona tu nie je na to, aby varila čaj," cituje denník jedného z lekárov, ktorý chcel zostať v anonymite. Riaditeľ nemocnice Branislav Delej sa vraj personálu nezastal a hrozil mu výpoveďou i neudelením odmien.

Kritizovali ho aj pre koaličnú radu

K "čajovej afére" sa Kollár sprostredkovene vyjadril cez hovorkyňu. Situácia ho mrzí a "je si vedomý, že sestričky majú veľa práce".

Šéf parlamentu bol terčom kritiky aj pre koaličnú radu, ktorá sa napriek protipandemickým opatreniam konala priamo v nemocnici. Mnohí ministri o nej ani nevedeli. Kollár mal na konci októbra vážnu dopravnú nehodu na križovatke Ulice Svornosti a Mramorovej ulice v bratislavských Podunajských Biskupiciach. Vážne sa zranil. V jeho aute sa viezla aj maskérka a bývalá misska Miroslava Fabušová.

Kollár mal na konci októbra vážnu dopravnú nehodu na križovatke Ulice Svornosti a Mramorovej ulice v bratislavských Podunajských Biskupiciach. Vážne sa zranil. V jeho aute sa viezla aj maskérka a bývalá misska Miroslava Fabušová.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok