PR správa

NAY a jej zákazníci prispeli neziskovej organizácii DOBRÝ ANJEL sumou 10 164,46 €

PR
16.11.2020 15:33

V októbri prispeli zákazníci spoločnosti NAY zaokrúhľovaním svojich nákupov dvojnásobne viac, než po iné mesiace. NAY všetky tieto príspevky zdvojnásobila a do posledného centa darovala neziskovej organizácii DOBRÝ ANJEL. Výška spoločného príspevku tak dosiahla hodnotu 10 164,46 €.

NAY a jej zákazníci prispeli neziskovej organizácii DOBRÝ ANJEL sumou 10 164,46 €
NAY

Spoločnosť NAY podporuje DOBRÝ ANJEL, n. o. už od roku 2007. DOBRÝ ANJEL pomáha rodinám s nezaopatrenými deťmi, kde rodič, alebo dieťa trpí na rakovinu, alebo dieťa trpí inou závažnou diagnózou (detská mozgová obrna, cystická fibróza, chronické ochorenie obličiek, Downov syndróm, alebo svalová dystrofia typu Duchenne) a v dôsledku čoho sa táto rodina dostala do finančnej tiesne.

„Spolu s našimi zákazníkmi sme v októbri poskytli neziskovej organizácii DOBRÝ ANJEL vyše 10-tisíc eur. Keďže v tento mesiac prispelo dvakrát viac zákazníkov a my sme tento príspevok ešte zdvojnásobili, posielame pred Vianocami štvornásobok sumy, ako v bežný mesiac. Veríme, že tohtoročné Vianoce tak budú príjemnejšie a pomôžeme preklenúť koniec tohto roka rodinám, ktoré pomoc skutočne potrebujú. Zároveň sa chceme poďakovať našim zákazníkom, ktorí prijali našu výzvu na pomoc a prispeli pri nákupe u nás,“ uviedol Ing. Peter Zálešák, predseda predstavenstva NAY a. s.

„Suma, ktorú sa podarilo za tak krátky čas vyzbierať je obdivuhodná. Potvrdilo sa, že keď sa spojí veľa dobrých ľudí a každý pomôže zaokrúhlením svojho nákupu, tak spoločnými silami dokážeme pomôcť darovanou sumou desiatkam rodín v našom Systéme. Každému jednému zákazníkovi spoločnosti NAY v mene rodín ďakujeme,“ dodal Ing. Ján Dobák, riaditeľ neziskovej organizácie DOBRÝ ANJEL.

odovzdavanie-seku-dobak-zalesak_0a140370-8df2-9566.jpg
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok