Capitals vyrovnali stav série, Blues bez Haláka sa trápia

TASR, video: nhl.com
1.5.2012 08:13

Marián Gáborík zaznamenal v noci na utorok svoju štvrtú asistenciu v nadstavbovej časti, ale hokejisti New Yorku Rangers v druhom zápase 2. kola play off prehrali v Madison Square Garden s Washingtonom Capitals 2:3. Tím z hlavného mesta tak vyrovnal stav semifinálovej série vo Východnej konferencii na 1:1.

Capitals vyrovnali stav série, Blues bez Haláka sa trápia
SITA

Gáborík so spoluhráčmi z "lajny" vrátil domácich do hry necelých 43 sekúnd pred koncom II. tretiny, keď asistoval na úvodný gól Rangers za stavu 0:2. Obranca Michael Del Zotto, ktorý v zápase dvakrát nastrelil žŕdku, našiel krížnym pasom Gáboríka, ten poslal presnú prihrávku k bránke na Brada Richardsa a bolo 1:2. Diváci v newyorskej hale neustále pískali na hviezdu v drese Caps Alexandra Ovečkina, ktorý však napriek tomu zaznamenal v 53. minúte počas presilovej hry víťazný gól. "Diváci platia za vstupenky a radi na hokejistov kričia a pískajú. Sú to fanúšikovia a snažia sa pomôcť svojmu mužstvu. Myslím, že to bude rovnaké aj vo Washingtone," skonštatoval ruský snajper. 

Hokejisti Los Angeles Kings sa v play off cítia ako ryby vo vode, po dvoch zápasoch semifinálovej série v Západnej konferencie už vedú nad St. Louis Blues 2:0 na zápasy. V druhom stretnutí plnom trestných minút opäť bluesmani nastúpili bez slovenského brankára Jaroslava Haláka, ktorý si zranil členok v druhom stretnutí série proti San Jose Sharks, keď do neho nechtiac vrazil spoluhráč Barret Jackman. V drese Los Angelese Kigs sa v hale Scottrade Center prezentoval dvoma gólmi slovinský útočník Anže Kopitar. Králi z LA sa naštartovali k víťazstvi už v prvej časti hry, ktorú ozdobili štyrmi gólmi. Pritom Kings dali naposledy štyri góly v jednej tretine zápase play off ešte v máji 1993 proti Vanciuveru Canucks.

play off NHL, 2. kolo:
Východná konferencia: NY Rangers - Washington 2:3 /stav série: 1:1/

<object width="640" height="383" id="embed" classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000"><param name="movie" value="http://nhl.cdn.neulion.net/u/videocenter/embed.swf" /><param name="quality" value="high" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="allowScriptAccess" value="always" /><param name="flashVars" value="hlg=20112012,3,212&server=http://video.nhl.com/videocenter/&pageurl=http://video.nhl.com/videocenter/&nlwa=http://app2.neulion.com/videocenter/nhl/" /><embed name="embed" pluginspage="http://www.adobe.com/go/getflashplayer" src="http://nhl.cdn.neulion.net/u/videocenter/embed.swf" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="383" quality="high" allowFullScreen="true" allowScriptAccess="always" flashVars="hlg=20112012,3,212&server=http://video.nhl.com/videocenter/&pageurl=http://video.nhl.com/videocenter/&nlwa=http://app2.neulion.com/videocenter/nhl/"></embed></object>

Západná konferencia: St. Louis - Los Angeles 2:5 /stav série: 0:2/

<object width="640" height="383" id="embed" classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000"><param name="movie" value="http://nhl.cdn.neulion.net/u/videocenter/embed.swf" /><param name="quality" value="high" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="allowScriptAccess" value="always" /><param name="flashVars" value="hlg=20112012,3,232&server=http://video.nhl.com/videocenter/&pageurl=http://video.nhl.com/videocenter/&nlwa=http://app2.neulion.com/videocenter/nhl/" /><embed name="embed" pluginspage="http://www.adobe.com/go/getflashplayer" src="http://nhl.cdn.neulion.net/u/videocenter/embed.swf" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="383" quality="high" allowFullScreen="true" allowScriptAccess="always" flashVars="hlg=20112012,3,232&server=http://video.nhl.com/videocenter/&pageurl=http://video.nhl.com/videocenter/&nlwa=http://app2.neulion.com/videocenter/nhl/"></embed></object>

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok