PR správa

Víťazná jazda s Lotom má ďalšieho víťaza

PR
23.10.2020 11:43

O posledné auto v prémiovom žrebovaní hry Loto sa hrá túto nedeľu.

Víťazná jazda s Lotom má ďalšieho víťaza
PR

Slovenské cesty bude brázdiť ďalší majiteľ nového auta, ktorý ho vyhral vďaka hre LOTO. Šťastný výherca si kľúče od novučičkej KIA Optima v hodnote viac ako 40 000 EUR prebral z rúk fantastickej olympioničky Anastastie Kuzminovej. Šanca vyhrať ďalšie nové auto je tu stále! Do špeciálnych prémiových žrebovaní je zaradená každá stávka v číselnej lotérii LOTO uzatvorená na predajných miestach TIPOSu, cez internet alebo SMS pre nedeľné žrebovanie v období do 25. 10. 2020 vrátane. Posledné žrebovanie sa uskutoční už najbližšiu nedeľu.

Výherca z Košického samosprávneho kraja sa môže pochváliť novým automobilom. Ten vyhral v špeciálnom žrebovaní vďaka hre LOTO. „Je to skvelý pocit. Naše 20-ročné auto práve doslúžilo, takže toto nové nám prišlo veľmi vhod,“ povedal šťastný výherca. Vyskúšať šťastie odporúča aj ostatným. „Ešte nikdy som nič nevyhral, toto je prvýkrát. Naozaj platí, že šťastena si môže sadnúť na kohokoľvek, len treba skúšať,“ dodal.

Aktuálne ešte stále prebieha jesenné prémiové žrebovanie Víťazná jazda s LOTOm. Vyžrebovaní už boli štyria výhercovia áut KIA Optima.  V nedeľu 25. októbra sa uskutoční posledné prémiové žrebovanie – piateho automobilu. Prémiové žrebovania s TIPOSom sú vítaným spestrením číselných hier.

„Prémiového žrebovania sa automaticky zúčastňujú aj tí zákazníci, ktorí využívajú predplatené stávky,“ vysvetľuje Dáša Kubovičová, manažérka úseku žrebov a lotérií TIPOS. „Veľmi dôležité je, aby si zákazník odložil potvrdenie o uzatvorení stávky, kde má uvedený prémiový kód. Aj v prípade, že nevyhrá finančnú časť výhry, môže vyhrať auto a týmto kódom sa musí preukázať,“ upozorňuje Kubovičová.

Výhercovi srdečne gratulujeme. Veľa šťastných kilometrov mu osobne popriala aj Anastasia Kuzmina.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok