Hapal končí ako tréner reprezentácie, SFZ ho navrhol odvolať

TA3 TASR
16.10.2020 14:31

Vedenie Slovenského futbalového zväzu navrhlo ukončenie spolupráce s trénerom Pavlom Hapalom a jeho asistentom Otom Brunegrafom. Výkonný výbor SFZ s navrhovaným krokom súhlasí a v utorok ho na svojom zasadnutí už iba potvrdí.

Vedenie SFZ navrhlo ukončenie spolupráce s dvojicou trénerov po tom, čo sa operatívne zaoberalo výkonmi a výsledkami reprezentačného A-mužstva v októbrovom asociačnom termíne.

"Napriek postupu do finále baráže kvalifikácie ME 2020 cez Írsko vyhodnotilo výsledky v zápasoch Ligy národov UEFA a herný prejav tímu v októbrových stretnutiach ako nedostatočný a nespĺňajúci oprávnené očakávania odbornej aj širokej verejnosti. Preto vedenie SFZ navrhlo ukončenie spolupráce s trénerom Pavlom Hapalom a jeho asistentom Otom Brunegrafom. Výkonný výbor SFZ s navrhovaným krokom súhlasí a v utorok ho na svojom zasadnutí už iba potvrdí," píše sa v oficiálnom vyhlásení na futbalsfz.sk.

Po utorkovom zasadnutí výkonného výboru zároveň prezident SFZ Ján Kováčik oznámi meno nového trénera slovenskej futbalovej reprezentácie. Podľa RTVS je kandidát na post Štefan Tarkovič, ktorý pracoval pri reprezentácii ako asistentom trénera Jána Kozáka.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok