Auto sa čelne zrazilo s nákladiakom, vodič nemal šancu prežiť

TA3 TASR
29.1.2018 13:37

Vyhasnutý ľudský život a úplne zničené auto, to sú následky čelnej zrážky, ku ktorej došlo na Orave, medzi Tvrdošínom a Námestovom. Informovali o nej policajti na svojom Facebooku s tým, že vodič osobného auta nemal šancu vyviaznuť.

Auto sa čelne zrazilo s nákladiakom, vodič nemal šancu prežiť
HaZZ

Pri nehode sa čelne zrazilo osobné auto s nákladným vozidlom. K nešťastiu došlo v pondelok na štátnej ceste č. II/520 v smere z Tvrdošína do Námestova.

Po príchode hasičov na miesto udalosti bolo zistené, že v osobnom vozidle je jedna zakliesnená osoba, ktorú vyslobodili hydraulickým zariadením. Svojim zraneniam na mieste podľahla. Cestu uzavreli v oboch jazdných pruhoch. Informovala o tom Zuzana Farkasová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru.

„Vodička osobného auta Renault Megane po prejazde tiahlou pravotočivou zákrutou z doposiaľ nezistených príčin prešla do protismeru, kde došlo ku kolízii s oproti idúcim nákladným autom. Pri zrážke utrpela vodička zranenia nezlučiteľné so životom,“ informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Jana Balogová. Dodala, že 42-ročný vodič nákladného auta zranenia neutrpel.

Vykonaná dychová skúška u vodiča nepotvrdila požitie alkoholu. „U vodičky bola nariadená pitva,“ skonštatovala krajská policajná hovorkyňa s tým, že ďalšie okolnosti tragickej dopravnej nehody vyšetruje polícia v Dolnom Kubíne.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok