Nakazilo sa až 18 hokejistov Slovana, tím mieri do karantény

TA3 TASR
14.10.2020 10:23

Hokejisti Slovana Bratislava mieria do karantény. Klub potvrdil, že pozitívny test na koronavírus malo 18 hráčov a päť členov realizačného tímu.

Extraligista s okamžitou platnosťou prerušil tréningový proces a požiada Slovenský zväz ľadového hokeja a Ligovú radu o odloženie svojich najbližších zápasov, minimálne duelov proti HKM Zvolen (18. októbra) a MHk 32 Liptovský Mikuláš (22. októbra). Informovala o tom oficiálna webstránka Slovana.

"Plánované pretestovanie hráčov a členov realizačného tímu a mužstva odhalilo dnes ráno 23 pozitívnych testov na ochorenie COVID-19. Mužstvo je od dnešného dňa v karanténe, dĺžku jej trvania určí Regionálny úrad verejného zdravotníctva Bratislava," uviedol v stredu na svojom webe bratislavský klub.

Z pozitívne testovaných nemá väčšina žiadne príznaky, niektorí vykazovali v uplynulých dňoch mierne symptómy ochorenia. Slovanisti odohrali v novom extraligovom ročníku doposiaľ štyri zápasy, v ktorých získali iba dva body za víťazstvo v 3. kole na ľade DVTK Jegesmedvék Miškovec 3:2 po predĺžení. Naposledy podľahli doma Detve 6:7.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok