Po streľbe v petržalskej bytovke našli dvoch mŕtvych a bábätko

TA3 TASR
22.1.2018 16:18

Krvavú drámu zažili v jednej z bytoviek na Rovniankovej ulici v Petržalke. Po streľbe tam našli dve bezvládne telá muža a ženy aj bábätko, ktoré našťastie vyviazlo bez zranení.

Streľba v jednom z obytných domov v bratislavskej Petržalke si v pondelok vyžiadala dvoch mŕtvych. Na chodbe tam našli telo ženy a muža. Informovala o tom polícia na svojom facebookovom profile.

"Krátko po 14.45 hod. sme prijali oznámenie o streľbe v jednom z obytných domov na Rovniankovej ulici v Mestskej časti Bratislava – Petržalka. Na miesto sa ihneď dostavili hliadky Policajného zboru a služba rýchlej zdravotnej pomoci," informovali strážcovia zákona. Policajti našli na chodbe neďaleko výťahu telo ženy a muža so strelnými zraneniami a maloleté dieťa. "Žena zraneniam na mieste podľahla. Mužovi bola poskytnutá prvá pomoc, no aj napriek snahe záchranárov zraneniam rovnako podľahol," pokračovali policajti.

Dieťa zranené nebolo, zistili po prehliadke. "Prípad si na mieste prevzal vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave a miesto je zabezpečené hliadkami Policajného zboru. Policajti zároveň kontaktovali sociálneho pracovníka za účelom zabezpečenia starostlivosti o maloleté dieťa," dodala polícia s tým, že o prípade bude informovať, keď to situácia umožní.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok