PR správa

Hyundai prispel na obriu maketu čreva, aby podporil boj s rakovinou

PR
11.8.2020 14:54

Počas jarných mesiacov tohto roka zasiahla koronaepidémia takmer všetky oblasti nášho života. Do centra pozornosti sa dostal nový zákerný vírus, zaviedli sa prísne hygienické opatrenia a hlavnou mediálnou témou sa stalo ochorenie COVID-19. V týchto náročných časoch však nestíchol hlas ľudí, ktorí trpia inými ochoreniami, len ho nebolo toľko počuť. Hyundai Slovensko sa preto rozhodol, že spolu s pacientskou organizáciou NIE RAKOVINE, s ktorou dlhodobo spolupracuje, odštartujú kampaň, ktorá aspoň čiastočne obráti pozornosť médií a verejnosti k ľuďom, ktorí pomoc potrebujú bez ohľadu na situáciu okolo vírusu – na onkologických pacientov.

Hyundai prispel na obriu maketu čreva, aby podporil boj s rakovinou
NIE RAKOVINE

Hyundai Slovensko prispel sumou 5 000 € na maketu hrubého čreva, ktorú pacientska organizácia NIE RAKOVINE používa ako vzdelávaciu pomôcku počas osvetového turné v boji s onkologickými ochoreniami
Počas jesenného turné budú mať zástupcovia Aliancie NIE RAKOVINE k dispozícii aj vozidlo Hyundai Tucson
Zabezpečenie pokračovania mobility a príspevok na novú maketu čreva je vyvrcholením kampane, ktorú Hyundai spustil v máji tohto roka

Aby sa podarilo verejnosť zaujať, do boja nasadil Hyundai exkluzívny model svojho auta – športový i30 N Project C, z ktorého sa na celom svete vyrobilo 600 kusov. Kampaň len na sociálnych sieťach zasiahla vyše 300-tisíc ľudí. O šírenie posolstva sa postarali aj mediálni partneri – Auto, Motor a Šport, Autožurnál, Garáž.tv, RoadLife.sk a TopSpeed.sk. Špeciálna kampaňová stránka, na ktorej boli okrem iného odprezentované aj plány Aliancie NIE RAKOVINE v boji s onkoochoreniami, zaznamenala vyše 12-tisíc návštev. A návštevnosť webu www.nierakovine.sk v porovnaní s rovnakým obdobím minulého roka vzrástla o viac ako 300%. Predstavitelia o. z. NIE RAKOVINE zasa v mesiacoch máj a jún poskytli množstvo rozhovorov o potrebe urgentnej pomoci onkologicky chorým na Slovensku, čím prispeli k tomu, aby sa pozornosť verejnosti a kompetentných inštitúcií obrátila aj smerom k téme onkologických ochorení.

„V ťažkých časoch sa nám podarilo prispieť k tomu, aby sa na onkologických pacientov nezabúdalo. Veľmi pekne sa chcem poďakovať našim mediálnym partnerom, ktorí nám pomohli osloviť a zaujať množstvo ľudí. Aliancii NIE RAKOVINE želám veľa síl a energie v ich ďalších aktivitách, ktoré významne pomáhajú v boji s rakovinou,“ povedal Robert Baumgartner, generálny riaditeľ Hyundai Slovensko pri príležitosti odovzdávania sponzorského daru na nákup novej makety hrubého čreva.

foto-nie-rakovine-2-002_c0a80501-9439-38fe.jpg

„Keď sa pre koronavírus zastavila celá krajina, ani my sme nemohli vyraziť do pacientskych poradní na onkológie a na osvetové podujatia. Bolo pre nás obrovským povzbudením, keď Hyundai Slovensko, partner mobility našej pacientskej organizácie, poskytol svoje zdroje a reklamné kanály veľmi dôležitej informovanosti – aby sa nezabúdalo na ohrozených onkologických pacientov. Mohli sme stáť ďalej pri nich, prezentovať ich potreby a poskytovať im pomoc aj v čase, keď sa skutočne nemali kam obrátiť. Dobrý partner totiž stojí pri vás aj v ťažkých časoch, takým je pre nás Hyundai Slovensko a naša organizácia pre onkologických pacientov,” zhodnotila spoluprácu Jana Pifflová-Španková, prezidentka o. z. NIE RAKOVINE.

„Vďaka tejto opore a veľkorysému daru na nákup novej populárnej edukačnej pomôcky môžeme opäť privážať ľuďom osvetu, nádej na život a veríme, že pribudnú ďalšie zachránené životy v našej pripravovanej FAMILY ONKO TOUR pre celú rodinu,“ pridáva sa Patrik Herman, spoluzakladateľ o. z. NIE RAKOVINE.

Na celoslovenské osvetové turné už s novou maketou hrubého čreva a na novom vozidle značky Hyundai vyrazia predstavitelia Aliancie NIE RAKOVINE na jeseň tohto roka.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok