Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Projektor Hachi Infinite M1 umiestni dotykovú obrazovku na váš stôl

Projektor Hachi Infinite M1 umiestni dotykovú obrazovku na váš stôl
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
7. 8. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Najnovší prenosný inteligentný projektor Hachi Infinite M1 sa vyznačuje tým, že okrem klasickej projekcie na stenu dokáže premietnuť aj menší obraz na vodorovnú plochu. Táto plocha je navyše interaktívna a funguje na princípe dotykového displeja.

Keď sa používateľ rozhodne umiestniť projektor Hachi Infinite M1 na stojato, môže tak premietať 23-palcový obraz nadol na podlahu, stôl či iný vodorovný povrch. Počas toho integrované senzory v projektore sledujú, kedy sa ruky alebo prsty používateľa dostanú do oblasti premietaného obrazu. V tomto režime to funguje podobne ako dotykový displej v tablete. Používatelia môžu ťuknutím na premietané ikony otvoriť aplikácie alebo hrať hry. Počas rokovania sa dá takto komunikovať s prezentáciami premietanými na stenu. Vtedy však musí byť projektor M1 položený horizontálne a aby fungovala funkcia dotykovej obrazovky, musí byť doslova natlačený ku stene alebo k obrazovke.

Prenosný inteligentný projektor Hachi Infinite M1.

V horizontálnej polohe slúži M1-tka aj ako klasický projekčný systém, ktorý premieta obsah v rozlíšení 720p na stenu či plátno, pričom obraz môže dosiahnuť uhlopriečku až 100 palcov. K dispozícii je samozrejme automatická korekcia lichobežníkového tvaru a automatické zaostrovanie. Prostredníctvom priloženého diaľkového ovládače je možné aj manuálne zaostrenie obrazu. Verzia projektora Pro sa môže pochváliť svietivosťou 600 ANSI lúmenov, zatiaľ čo štandardná verzia má svietivosť 500 ANSI lúmenov.

Prenosný inteligentný projektor Hachi Infinite M1.

Prenosný projektor je vybavený batériou s kapacitou 5 000 mAh batériou a má aj integrované 5-wattové reproduktory. Je poháňaný procesorom Snapdragon 670 a prevádzkuje ho operačný systém Android 9.0 s vlastným používateľským rozhraním. Verzia Pro je dodávaná so 6 GB operačnej pamäte RAM a so 128 GB SSD úložiskom, spolu s GPS systémom určovania polohy. Štandardný model má 4 GB RAM a 64 GB úložný priestor. Pomocou vstavanej 8-megapixelovej kamery a reproduktorov s mikrofónom môže tento inteligentný projektor poslúžiť aj ako zariadenie pre sprostredkovanie videokonferencie s veľkým obrazom na stene.

Konektivitu zabezpečia bezdrôtové technológie Wi-Fi 802.11ac a Bluetooth 5.0, ako aj vstup HDMI 1.4 a výstup DisplayPort 1.4. K dispozícii je tiež port USB-C a 3,5 mm konektor pre pripojenie slúchadiel.

Prenosný inteligentný projektor Hachi Infinite M1 je už v predaji za cenu 999 dolárov. Informácie o cene a dostupnosti verzie Pro zatiaľ neboli oznámené.

Prenosný inteligentný projektor Hachi Infinite M1.