Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Dostupný smartfón Doogee N20 Pro sa chváli dlhou výdržou batérie

Dostupný smartfón Doogee N20 Pro sa chváli dlhou výdržou batérie
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
5. 8. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Čínsky výrobca smartfónov Doogee ohlásil príchod nového modelu telefónu N20 Pro. Ten získal 16-megapixelový fotoaparát a batériu s veľkou kapacitou, ktorej výdrž sa približuje k výdrži batérií v starých tlačidlových telefónoch Nokia. Poteší aj veľmi prijateľná cena.

Kapacita batérie v novom smartfóne Doogee N20 Pro dosahuje až 4 400 mAh a podľa výrobcu tak udrží telefón až 15 dní v pohotovostnom režime alebo poskytne až 19 hodín hovoru na jedno jej nabitie. Tieto čísla troška padnú, ak sa vrhneme na multimédiá. Napriek tomu až 12 hodín streamovania videa na jedno nabitie batérie znie stále dobre.

Smartfón Doogee N20 Pro.

Okrem veľkej batérie dostal tento smartfón s operačným systémom Android 10 do výbavy osem jadrový procesor Helio P60, 6 GB operačnej pamäte RAM a 128 GB vnútorné úložisko, ktoré sa dá prostredníctvom microSD karty rozšíriť až o 256 GB. Fotoaparáty neboli silnou doménou smartfónov Doogee, no model N20 Pro sa hrdí zadným fotoaparátom so štyrmi objektívmi. Hlavný sníma v rozlíšení 16-megapixelov a pomáhajú mu algoritmy umelej inteligencie. Sú tu aj širokouhlé, portrétové a makro objektívy. Selfie fotoaparát tiež sníma v rozlíšení 16 megapixelov a je vyrobený spoločnosťou Samsung.

Smartfón Doogee N20 Pro.

Samotný telefón so 6,3-palcovým displejom nie je tak odolný ako niektoré iné modely od spoločnosti Doodee, no v dôsledku toho je výrazne štíhlejší a ľahší, s váhou len 175 gramov. Do výbavy sa dostala aj bezdrôtová technológia Bluetooth 5.0, možnosť odomykania prostredníctvom čítačky odtlačkov prstov a dva sloty pre SIM karty.

Nový smartfón Doogee N20 Pro sa bude predávať 10. a 11. augusta za akciovú cenu len 119,99 dolárov. Bežná maloobchodná cena sa našťastie stále drží nízko na 199 dolároch.

Smartfón Doogee N20 Pro.