Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Lego pridáva zmenšeninu klavírneho krídla, na ktoré sa dá hrať

Lego pridáva zmenšeninu klavírneho krídla, na ktoré sa dá hrať
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
29. 7. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Ak ste túžili mať doma veľké klavírne krídlo, no jednoducho na neho nemáte priestrannú izbu, môže si aspoň čiastočne svoj sen splniť. Spoločnosť Lego Ideas totiž uviedla na trh stavebnicu Grand Piano. Zmenšenina klavírneho krídla pritom pri prehrávaní melódií spolupracuje so smartfónom.

Platforma Lego Ideas umožňuje fanúšikom predkladať návrhy a premeniť ich nápady na zaujímavé stavebnice. Týmto spôsobom vznikla aj stavebnica klavírneho krídla Grand Piano, ktorá obsahuje až 3 662 jednotlivých kusov dielikov. Po poskladaní meria zmenšená replika 22,5 x 30,5 x 35,5 centimetrov.

Stavebnica klavírneho krídla Lego Ideas Grand Piano.

Lego klavírne krídlo je vybavené 25 klávesmi s „autentickou“ činnosťou úderu, pohyblivým tlmičom a pedálom, no tiež aj motorčekom s napájaním zo šiestich batérií typu AAA. Horné krídlo, ktoré je možné podoprieť, odhaľuje vnútornosti klavíra v akcii. Nohy klavíra majú dokonca kolieska a súčasťou súpravy je aj výškovo nastaviteľná stolička.

Stavebnica klavírneho krídla Lego Ideas Grand Piano.

Po zložení si môžu stavitelia prehrávať melódie na klavírnom krídle pomocou aplikácie Powered Up. Pre automatické prehrávanie je k dispozícii desať predvolených skladieb. Samozrejme si môžu zahrať aj vlastné melódie.

Stavebnica klavírneho krídla Lego Ideas Grand Piano je odporúčaná pre osoby staršie 18 rokov. Tento zábavný a náročný projekt sa dostane do predaja od 1. augusta za cenu 349,99 dolárov.

Stavebnica klavírneho krídla Lego Ideas Grand Piano.