Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Liteboxer pomáha svetlami a hudbou s domácim tréningom boxu

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
23. 7. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

V snahe preniesť tréning boxu z telocvične do pohodlia domova vznikol zaujímavý trenažér s názvom Liteboxer. Ten využíva kombináciu svetiel, hudby a senzorov, aby poskytol prispôsobené tréningové programy boxu pre používateľov všetkých úrovní, spolu s možnosťou zmerania si síl a pokroku s priateľmi.

Domáci trenažér boxu Liteboxer pozostáva z prenosného voľne stojaceho zariadenia so zaoblenou hlavou so šiestimi kruhovými „vankúšmi“ na rozdávanie úderov z prednej strany, spolu s jedným, ktorý je pripevnený zo spodnej strany. Okolo týchto plôch sú vstavané LED svetlá, ku ktorým vedú dráhy LED diód, ktoré používateľovi napovedia, kam majú zamerať svoje údery. Integrované tlakové senzory pritom merajú dopad a presnosť úderov.

Domáci trenažér boxu Liteboxer.

LED svetlá sa dajú navyše skombinovať aj s hudbou, aby poskytovali choreografické boxerské tréningy, pri ktorých používateľ v rytme včas udrie. Tieto tréningy sú k dispozícii prostredníctvom sprievodnej mobilnej aplikácie a hudba môže byť rýchlejšia alebo pomalšia, v závislosti od náročnosti a typu vybraného tréningu. Aplikácia tiež umožní používateľovi sledovať osobné maximá, jeho pokrok v rebríčku komunity majiteľov zariadenia a môže dokonca vyzvať svojich priateľov na vzdialený súboj.

Domáci trenažér boxu Liteboxer.

Trenažér Liteboxer sa už dá predbežne objednať od výrobcu, pričom dodávka je naplánovaná na august tohto roku. Samotné zariadenie sa predáva za 1 495 dolárov a k dispozícii je aj prémiová služba mesačného predplatného za 29 dolárov, ktorá ponúka k aktualizovaným tréningovým programom, novej hudbe a súťažiam.

Domáci trenažér boxu Liteboxer.