Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Bunda IWOM sa môže rozvinúť a udržať celé telo v teple a suchu

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
9. 7. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Príroda je nevyspytateľná a tak veľa výletov alebo túr môže znepríjemniť náhla zmena počasia. Ľudia tak hromadia rôzne bundy, prikrývky či pršiplášte, aby sa vedeli ochrániť po celý rok. Nová konvertibilná bunda IWOM je však navrhnutá tak, aby nás chránila v jednom praktickom balení.

Nová bunda IWOM Covertible All-Purpose Jacket 2.0 vyzerá na prvý pohľad ako akákoľvek bežná bunda. Jej vonkajšia strana má nepremokavý a vetru vzdorný povrch, a dokonca aj zipsy sú chránené gumovými tesneniami. Z vnútornej strany bola použitá podšívka z priedušného materiálu Microfleece Tryco, ktorý vás udrží v teple a suchu.

Bunda je tiež praktická. Na hrudi sú dve vrecká na zips a na bruchu sa nachádza jedno „klokanie“ vrecko, ktoré môže byť ideálne pre ukladanie kľúčov, telefónov či peňaženiek. Aby ostala každá časť tela v teple, v lone je veľká kapsa, ktorá skryje skrehnuté ruky.

Konvertibilná celoročná bunda IWOM Covertible All-Purpose Jacket 2.0.

No IWOM Convertible All-Purpose Jacket 2.0 vyniká najmä vo svojej prispôsobivosti. Elastický pásik okolo spodnej časti bundy poskytuje tri rôzne režimy. Keď je vonku chladnejšie, IWOM sa môže nosiť ako bežná bunda. Ak sa počasie zmení a začne pršať či fúkať vietor, elastický pásik sa môže uvoľniť tak, aby sa spodná časť mohla rozvinúť do plnej dĺžky a chránila telo až po členky. No a keď je pekné počasie, bunda sa dá zložiť do malej tašky s rozmermi podobnými bedrovej taške. Takto sa dá bunda uložiť do stanu, člnu alebo auta a môže byť vždy po ruke.

Konvertibilná celoročná bunda IWOM Covertible All-Purpose Jacket 2.0.

Konvertibilná celoročná bunda IWOM Covertible All-Purpose Jacket 2.0 je k dispozícii v unisex veľkostiach S, M, L, XL, 2XL a 3XL a v rôznych farbách, vrátane šedej, čiernej, červenej, námornej, zelenej a svetlo modrej. Získať sa dá na startp-up portáli Kicstarter od 129 dolárov. Distribúcia prvých kusov pre podporovateľov kampane je naplánovaná na december.

Konvertibilná celoročná bunda IWOM Covertible All-Purpose Jacket 2.0.