Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

CAT S42: Neoceniteľný pracovný smartfón aj do extrémnych podmienok

CAT S42: Neoceniteľný pracovný smartfón aj do extrémnych podmienok
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
2. 7. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Skupina Bullitt Group, globálny držiteľ licencie na telefóny Cat, predstavuje nový smartfón Cat S42. Je to mimoriadne odolný smartfón, ktorý je navrhnutý tak, aby fungoval spoľahlivo aj v extrémnych situáciách.

Nový prírastok do portfólia, ktorý prichádza na slovenský trh za odporúčanú maloobchodnú cenu 249 €, ťaží z dedičstva telefónov Cat a je výsledkom desaťročia výskumu a vývoja v oblasti navrhovania odolných telefónov, vďaka čomu je tento neoceniteľný pracovný telefón mimoriadne odolný.

Smartfón Cat S42 je zariadenie, na ktoré sa môžete spoľahnúť. Je vybavený kľúčovými funkciami, ktoré si používatelia v tomto segmente skutočne cenia, ako je dlhá výdrž batérie, najlepšia odolnosť na trhu a veľký a jasný displej, ktorý je čitateľný na slnečnom svetle. Rovnako ako všetky telefóny Cat, aj tento telefón môžete pravidelne a dôkladne hygienicky čistiť ponorením a umytím horúcou mydlovou vodou alebo dezinfekčným prostriedkom, čo je nevyhnutný hygienický prvok pre tých, ktorí musia pokračovať v práci.

Odolný smartfón Cat S42.

„Zákazníci telefónov Cat potrebujú telefón, na ktorý sa môžu spoľahnúť, a to bez ohľadu na to, či pracujú v záchranných službách, ktoré nás udržiavajú v bezpečí, v nemocnici, kde je hygiena prioritou, alebo v stavebníctve, kde potrebujú telefón, ktorý je dostatočne odolný na to, aby vydržal každodennú prácu na stavenisku. Telefón Cat S42 je navrhnutý tak, aby bol úplne spoľahlivý a pracoval pre vás.“ uviedol Peter Cunningham, viceprezident pre produktové portfólio skupiny Bullitt Group.

Telefón Cat S42 je testovaný podľa náročných štandardov telefónov Cat, dosiahol hodnotenia MIL SPEC 810H a IP68 a prekonáva prísne a opakované testovanie pádom z výšky 1,8 m na oceľ vrátane opakovaných pádov na každú stranu a roh, je úplne vodotesný, čo bolo testované ponorením do vody v hĺbke až 1,5 m po dobu 35 minút.

Odolný smartfón Cat S42.

Rovnako ako všetky smartfóny Cat v portfóliu, telefón bol vystavený vibračným a bubnovým testom, slanej hmle a je konštruovaný tak, aby fungoval pri vysokých a nízkych teplotách a vydržal tepelné šoky. Vezmite si ho všade so sebou. Je vyrobený tak, aby bol odolný a pomohol vám dosahovať úspech v náročných pracovných situáciách v teréne, ako aj pri extrémnych voľnočasových aktivitách.

Mimoriadne jasný 5,5-palcový HD+ 18 x 9 displej telefónu Cat S42 je chránený sklom Corning Gorilla Glass 5, ktoré je odolné voči poškriabaniu, poskytuje vynikajúce zobrazenie aj na jasnom slnečnom svetle a je vybavený dotykovou obrazovkou, ktorú môžete ovládať mokrými prstami alebo v rukaviciach.

Smartfón Cat S42 má odporúčanú maloobchodnú cenu 249 € a bude k dispozícii u všetkých operatórov a vybraných maloobchodníkov.

Odolný smartfón Cat S42.

(Zdroj: Tlačová správa Bullitt Group)