Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Vode odolný 4K televízor Terrace presúva zábavu do exteriéru

Vode odolný 4K televízor Terrace presúva zábavu do exteriéru
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
25. 5. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Rodina televízorov Lifestyle od spoločnosti Samsung, ktorá obsahuje umelecké modely televízorov Serif a Frame a vertikálny televízor Sero, získala nového člena. Je ním 4K QLED televízor Terrrace, ktorý je navrhnutý pre sledovanie vo vonkajšom prostredí. Televízor má preto jasnejšiu obrazovku a je odolný voči poveternostným vplyvom.

Nový televízor Terrace je založený na platforme Samsungu Smart TV a je k dispozícii vo veľkostiach uhlopriečok 55, 65 a 75 palcov. Obrazovka sa jasom viac ako 2 000 nitov by mala poskytnúť vizuálne ostrý a viditeľný obraz aj za denného svetla. Antireflexná vrstva a adaptívna obrazová technológia pritom pomáha minimalizovať odrazy. S krytím v kategórii IP55 sú modely televízorov Terrace odolné voči vode a prachu.

4K QLED televízor Samsung Terrrace.

Všetky modely sú vybavené panelom s technológiou Quantum dot, ktorý dosahuje 100 percentný farebný rozsah DCI-P3, zatiaľ čo technológia Motion Rate 240 sa postará o minimalizovanie rozmazania obrazu v rýchlych scénach. Používateľ si môže nechať zrkadliť obsah zo smartfónu na veľkú obrazovku televízora a obsah v nižšej obrazovej kvalite sa dá prevzorkovať na ostré a detailné rozlíšenie 4K.

4K QLED televízor Samsung Terrrace.

K dispozícii je podpora bezdrôtových sietí Wi-Fi a Bluetooth a televízor prináša aj možnosť hlasového ovládania prostredníctvom digitálnych asistentov Bixby, Alexa a v blízkej budúcnosti aj Google Assistant. Integrované 20 wattové dvojkanálové reproduktory disponujú technológiou Dolby Audio. Pre ešte intenzívnejší audio zážitok je k dispozícii aj soundbar, ktorý je samozrejme tiež odolný voči poveternostným vplyvom v kategórii IP55.

Cena pre 55-palcový model zatiaľ nebola zverejnená, no 65-palcový model sa dá predbežne objednať za 4 999,99 dolárov, 75-palcový model stojí 6 499,99 dolárov a prídavný soundbar vyjde na 1 999,99 dolárov.

4K QLED televízor Samsung Terrrace spolu s doplnkovým soundbarom.