Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Titánová karabína, ktorá obsahuje čepeľ a ďalšie užitočné nástroje

Titánová karabína, ktorá obsahuje čepeľ a ďalšie užitočné nástroje
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
22. 5. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

S multifunkčnými nástrojmi sa v poslednej dobe roztrhlo vrece, no existuje aj niekoľko zariadení, ktoré dokonca kombinujú karabínu s multifunkčnými nástrojmi. Najnovším prírastkom do tejto kategórie je model s názvom Mul.Ti.Biner 2.0, ktorý má telo vyrobené z titánu.

V prvom rade sa dá Mul.Ti.Biner 2.0 samozrejme jednoducho používať ako pružinová karabína pre zavesenie rôznych vecí alebo pre vzájomné prepojenie. No okrem toho obsahuje táto titánová karabína aj vymeniteľnú čepeľ noža, ktorá sa dá zafixovať v štyroch rôznych dĺžkach, v závislosti od konkrétnej úlohy. Okrem toho poskytne karabína aj ďalšie užitočné nástroje, ktoré môžu prísť vhod pri každodenných činnostiach.

Multifunkčná karabína Mul.Ti.Biner 2.0.

Patrí medzi ne (ako inak) otvárač na fľaše, otvor s vyrezanými tromi veľkosťami šesťhranných imbusových kľúčov, otvor pre zavesenie kľúčov od dverí, skrutkovač s krížovou hlavou a skrutkovač s plochou hlavou, ktorý sa zároveň dá použiť aj pre vypáčenie viečok z plechoviek. Hoci väčšina používateľov bude zrejme chcieť ukázať prirodzenú titánovú farbu, multifunkčná karabína sa ponúka aj vo farebných prevedeniach v čiernej, zlatej alebo modrej farbe.

Multifunkčná karabína Mul.Ti.Biner 2.0.

Vývojári sa rozhodli spustiť start-up kampaň na portáli Kickstarter, aby získali financie pre rozbehnutie výroby. Multifunkčná karabína Mul.Ti.Biner 2.0 je ponúkaná za akciovú cenu 54 CAD (približne 35 EUR), čo je až 50 percent z plánovanej maloobchodnej ceny po skončení kampane. Distribúcia prvých kusov pre podporovateľov kampane by sa pritom mala začať už v priebehu júla.

Multifunkčná karabína Mul.Ti.Biner 2.0.