Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Komfortné a univerzálne bezdrôtové slúchadlá Crest Edition

Komfortné a univerzálne bezdrôtové slúchadlá Crest Edition
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
12. 5. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Orange Amplification sa rozhodla naskočiť na vlnu bezdrôtových slúchadiel a predstavila nový model Crest Edition. Ten poskytne používateľom až 27 hodín prehrávania audio obsahu na jedno nabitie batérie a okrem kvalitného zvuku pridáva aj možnosť telefonických hovorov a podporu digitálnych asistentov.

Nové bezdrôtové slúchadlá Crest Edition sľubujú priestranný, vyvážený a rafinovaný zvuk, ktorý vám podľa spoločnosti Orange Amplification „rozbúcha srdce“. Tieto Bluetooth slúchadlá by mali byť dobré aj na dlhšie počúvanie obľúbenej hudby, nakoľko sa môžu pochváliť integrovanou batériou s výdržou až 27 hodín na jedno nabitie. Ak by sa vám aj batéria vybila v momente, kedy chcete práve počúvať hudbu, je k dispozícii aj možnosť káblového pripojenia.

Bezdrôtové slúchadlá Crest Edition.

Slúchadlá Crest Edition sú vyrobené z plastu, s kovovými a gumovými komponentmi. Dajú sa zložiť pre ich jednoduchšiu prepravu a batožine ani nepridajú príliš na váhe, keď majú hmotnosť len 20 gramov. Slúchadlá získali nové 40 milimetrové meniče a majú frekvenčnú odozvu v rozpätí od 20 Hz do 20 kHz, impedanciu 16 ohmov a 126 dB citlivosť. Na jednej strane sa nachádza dotykový panel pre ovládanie hlasitosti a prehrávania, zatiaľ čo vstavaný mikrofón zaistí prijímanie hovorov z prepojeného telefónu a interakciu s digitálnymi asistentmi Google Assistant či Apple Siri.

Bezdrôtové slúchadlá Crest Edition.

Hoci sa zdá byť trh s bezdrôtovými slúchadlami už preplnený, z pohľadu špecifikácií vyzerajú Bluetooth slúchadlá Crest Edition celkom dobre. Sú už teraz k dispozícii na stránkach výrobcu za cenu 95 GBP (približne 108 EUR). Dodávané sú len v jedinom čierno-oranžovom farebnom prevedení.

Bezdrôtové slúchadlá Crest Edition.