Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Štýlové slúchadlá do uší 1MORE s aktívnym potláčaním hluku

Štýlové slúchadlá do uší 1MORE s aktívnym potláčaním hluku
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
8. 5. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť 1MORE pridala do svojho portfólia prémiové úplne bezdrôtové slúchadlá do uší True Wireless ANC In-Ear Headphones. Tie sa vyznačujú najmä duálnymi meničmi pre zabezpečenie vysokej kvality zvuku, dvomi úrovňami aktívneho potláčania okolitých ruchov a možnosťou bezdrôtového nabíjania.

Slúchadlá do uší True Wireless ANC sú navrhnuté v dizajne s duálnymi meničmi, pričom obsahujú jeden dynamický menič a jeden vyvážený menič. Vďaka tejto kombinácii môže používateľ aj v kompaktných rozmeroch slúchadiel získať detailný a sýty zvuk. Slúchadlá z dielne 1MORE sa môžu pochváliť aj technológiou hybridného aktívneho potláčania hluku ANC (Active Noise Cancellation) s dvomi mikrofónmi, z ktorých jeden zachytáva ruchy okolia smerujúce spredu a druhý zozadu. Prostredníctvom širšieho rozsahu frekvencií tak používateľ získa oveľa komplexnejšie potlačenie nežiaducich zvukov z vonkajšieho prostredia.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší 1MORE True Wireless ANC In-Ear Headphones.

No aby nezostal úplne odstrihnutý od okolitého sveta, má k dispozícii režim vnímania okolia, takže aj počas počúvania obľúbenej hudby môže zostať používateľ informovaný čo sa deje napríklad na rušnej ulici. Slúchadlá využívajú najnovšiu technológiu Bluetooth 5 s podporou audio kodekov aptX a AAC, aby zabezpečili čo najkvalitnejší prenos prehrávaného audio obsahu. Sú kompatibilné s mobilnými zariadeniami s operačným systémom iOS a Android.

Súčasťou každého slúchadla je multifunkčné tlačidlo a senzor pre dotykové ovládanie, ktoré umožňujú jednoducho ovládať ANC, preskakovať skladby, pridávať či uberať hlasitosť, prijímať telefónne hovory či využiť služby digitálneho hlasového asistenta z prepojeného smartfónu.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší 1MORE True Wireless ANC In-Ear Headphones.

Batéria v slúchadlách True Wireless ANC In-Ear Headphones má výdrž 6 hodín na jedno nabitie (5 hodín so zapnutou technológiou ANC) a až 22 hodín celkovej výdrže pomocou priloženého prenosného nabíjacieho puzdra, ktoré poskytne tri úplne nabitia. Batéria v slúchadlách sa dá nabíjať rýchlym nabíjaním, kedy za 15 minút získate ďalšie 2 hodiny používania. Batéria sa nabíja buď cez port USB-C alebo bezdrôtovo prostredníctvom technológie Qi.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší 1MORE True Wireless ANC In-Ear Headphones sa predávajú na stránke výrobcu za 199,99 dolárov.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší 1MORE True Wireless ANC In-Ear Headphones.