Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Iceco iCooler: Prenosný chladiaci box, chladnička a mraznička v jednom

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
6. 5. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Chladiace boxy sú obľúbené najmä počas kempovania, na chate alebo pri oddychovaní pri vode. No k dispozícii sú aj prenosné chladničky, ktoré sú napájané externým zdrojom energie. Spoločnosť Iceco spojila oba svety do jedného a výsledkom je iCooler JP42 – prenosná chladnička a mraznička, ktorá môže po odpojení a naplnení ľadom fungovať aj ako bežný chladiaci box.

Nové prenosné zariadenie Iceco iCooler je rovnako chladiaci box s objemom 42 litrov, ako aj chladnička či mraznička. Obsah je chránený v robustnom tele s vekom na západky a roztavený ľad sa odvádza cez užitočný odtok.

Chladnička / mraznička je pri dlhšom kempovaní v mnohých ohľadoch určite lepšia ako chladiaci box. No nie vždy môže byť po ruke zdroj energie, ktorý by ju udržiaval v prevádzke. Aj preto iCooler dokáže bez problémov prejsť do režimu jednoduchého chladiaceho boxu naplneného ľadom. Pred odpojením zariadenia od elektrickej energie ho môžete použiť ako mrazničku na výrobu ľadu alebo na udržanie ľadu pri teplote pod bodom mrazu. Výrobca odhaduje, že po odpojení sa ľad v iCooleri uchová až takmer štyri dni, kým sa úplne neroztopí.

Prenosná chladnička, mraznička a chladiaci box v jednom Iceco iCooler JP42.

Ako chladnička a mraznička sa iCooler zapája do 12 / 24 / 110 / 220 V zásuvky, pričom sa ochladí na teplotu medzi -18 a 10 ° C. Požadovaná teplota sa dá nastaviť pomocou malého ovládacieho panela. Zariadenie disponuje trojstupňovou ochranou autobatérie, aby sa zabránilo jej vybitiu vo vozidle. Výrobca tiež ponúka vlastnú prenosnú batériu, ktorá udrží prenosnú chladničku v chode po dobu približne 24 hodín.

Medzi ďalšie vlastnosti iCoolera patria vstavané bočné rukoväte a pár držiakov na fľaše či malý úložný zásobník na vrchu. Chladič s rozmermi 71 x 41 x 46 cm a váhou 19,5 kg je navrhnutý pre prácu pod uhlom až 30 stupňov.

Prenosná chladnička, mraznička a chladiaci box v jednom Iceco iCooler JP42.

Prenosná chladnička, mraznička a chladiaci box v jednom Iceco iCooler JP42 sa dá získať prostredníctvom podpory prebiehajúcej start-up kampane na portáli Kickstarter za 2 014 HKD (približne 240 EUR), čo je až o 48 percent menej oproti maloobchodnej cene po skončení kampane. Dodávka prvých kusov pre podporovateľov kampane by sa mala začať v priebehu júla 2020. Samozrejme za predpokladu, že výrobca splní svoj sľub a všetko pôjde podľa plánu.

Prenosná chladnička, mraznička a chladiaci box v jednom Iceco iCooler JP42.