Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

EATI: Antibakteriálny príbor a multifunkčný nástroj v jednom

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
6. 5. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Septem Studio vytvorila jednoduchý univerzálny príbor EATI, ktorý používateľom uľahčí stolovanie v prírode a na cestách. Úložné skladacie puzdro pritom poslúži ako doska na krájanie, zatiaľ čo EATI môže fungovať ako lyžica, vidlička, jedálenský nôž aj klasický nôž na rezanie, či dokonca aj ako otvárač na fľaše.

EATI je komplexný jednodielny príbor a multifunkčný nástroj v jednom, ktorý je vyrobený z odolného titánu. Je pritom navrhnutý tak, aby používateľovi poskytoval všetko, čo potrebuje na prípravu a konzumáciu jednoduchého jedla na cestách a v prírode. Popri hlave v tvare lyžice s vykrojenými časťami vidličky na konci rukoväti nachádza na jednej strane ostrie klasického noža a na druhej strane zúbkovaný nôž. Oba nože sú dostatočne ostré na to, aby rezali steak či šúpali zemiaky. Na rukoväti EATI sa tiež nachádza výrez, ktorý slúži ako otvárač na fľaše.

Multifunkčný jednodielny príbor EATI.

Tento multifunkčný jednodielny príbor, ktorý váži 28 gramov a meria 19 x 3,6 centimetra, sa dá uložiť do pribaleného puzdra na prenášanie. To sa môže zdať príliš veľké na takýto kompaktný titánový nástroj, no vo svojej extra veľkosti poslúži aj ako doska na krájanie. Potom sa dá zložiť na menší rozmer, vďaka čomu sa aj s nástrojom pohodlne zmestí do vrecka nohavíc.

Multifunkčný jednodielny príbor EATI.

Vývojári ponúkajú EATI prostredníctvom start-up kampane na portáli Indiegogo za cenu 25 EUR. Plánovaná maloobchodná cena po skončení kampane bola stanovená na 34 EUR. Doteraz sa podarilo vyzbierať viac ako 70 000 EUR, pričom podobnú sumu získala spoločnosť Septem Studio po skončení úspešnej kampane na platforme Kickstarter. Nič by teda nemalo brániť tomu, aby sa multifunkčný jednodielny príbor EATI dostal do výroby a podporovatelia oboch kampaní sa ho mohli dočkať už niekedy v priebehu augusta 2020.

Multifunkčný jednodielny príbor EATI.