Ronaldo priletel späť do Talianska. Bude trénovať v karanténe

TA3 TASR
5.5.2020 14:50

Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo sa po spomalení šírenia koronavírusu vrátil z Madeiry späť za klubovými povinnosťami do Talianska. Súkromné lietadlo útočníka turínskeho Juventusu pristálo v pondelok v noci na letisku v hlavnom meste regiónu Piemont, informovala agentúra SID.

Ronaldo priletel späť do Talianska. Bude trénovať v karanténe
SITA/AP

Dlhodobo jeden z najlepších hráčov sveta musí podstúpiť 14-dňovú karanténu, počas ktorej bude trénovať individuálne vo svojej turínskej vile. Tridsaťpäťročný útočník bol na svojom rodnom ostrove spolu s rodinou od začiatku marca, keď severné časti Talianska zasiahla pandémia ochorenia COVID-19.

Hráči úradujúceho talianskeho majstra absolvovali v priebehu pondelka zdravotné prehliadky a podstúpili prvé testy, na druhý deň už trénovali v maximálne trojčlenných skupinách. Futbalisti v Taliansku môžu od 4. mája vďaka uvoľňovaniu vládnych opatrení v súvislosti s pandémiou koronavírusu individuálne trénovať. Od 18. mája budú mať povolené trénovať v skupinách a v júni by sa mohlo znovu začať hrať.

Serie A prerušili 9. marca, do konca sezóny zostáva odohrať 12 kôl. Juventus má na čele tabuľky náskok jedného bodu pred prekvapením sezóny Laziom Rím.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok