Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

razr získal ocenenie Red Dot a je už dostupný aj na Slovensku

razr získal ocenenie Red Dot a je už dostupný aj na Slovensku
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
22. 4. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Inovatívny nový smartfón Motorola razr nedávno získal prestížne ocenenie Red Dot: „Najlepší z najlepších“, čiže najvyššie ocenenie v kategórii produktového dizajnu Red Dot Award vyhradené pre inovácie s najmodernejším dizajnom. Tento rok sa do súťaže prihlásili dizajnéri a spoločnosti zo 60 krajín s viac ako 6 500 produktami.

Spoločnosť Motorola sa usiluje inovovať v oblasti dizajnu a konštrukcie smartfónov s cieľom vytvárať mobilné zariadenia, ktoré vyhovujú potrebám spotrebiteľov, a zároveň im poskytnúť prvok prekvapenia a potešenia. Toto platí pre celé portfólio produktov, pričom 6. apríla 2020 bola Motorola ocenená spoločnosťou Red Dot za jedinečný véčkový sklápateľný dizajn modelu smartfónu razr.

Vývojári sa pritom pri návrhu razr rozhodli vytvoriť najlepší smartfón, ktorý by využíval technológiu flexibilného displeja a riešil by skutočné problémy spotrebiteľov - potrebu prenosnosti. Každé rozhodnutie v priebehu vývojového procesu bolo zamerané na dodanie mimoriadne krásneho zariadenia s úplne jedinečným, a zároveň praktickým dizajnom, ktorý sa zmestí do vrecka. Výsledkom je, že razr uspel v stelesnení každého z hlavných princípov dizajnu spoločnosti Motorola: jednoduchosti, prekvapení a v okázalosti.

Véčkový sklápací smartfón Motorola razr.

„Pri návrhu razr chcel náš tím vytvoriť inovatívne a bezproblémové riešenie, ktoré by porušilo hranice a súčasný stav z hľadiska moderného dizajnu telefónov. Razr prináša späť dizajnovú identitu, s ktorou sa tak veľa spotrebiteľov citovo spája, a ktorá je skutočne jedinečná,” povedal Ruben Castano, vedúci dizajnu spoločnosti Motorola Mobility.

22. júna 2020 bude véčkový sklápací smartfón Motorola razr pridaný na výstavu „Míľniky v súčasnom dizajne“ v múzeu dizajnu Red Dot Design v Essene, kde budú vystavené všetky ocenené produkty.

Razr vo veľkosti sklápacieho telefónu poskytuje používateľom výkon a inteligenciu moderného smartfónu, pričom jeho obidva displeje boli navrhnuté tak, aby navzájom spolupracovali. Vychutnajte si zážitok z najpokročilejšej ohybnej technológie zabudovanej do 6,2 palcového pOLED displeja CinemaVision.

Véčkový sklápací smartfón Motorola razr.

Všetko dôležité môžete kontrolovať aj na dotykovom vonkajšom displeji, ktorý vám umožní zobraziť informácie, reagovať na ne a pokračovať vo vašej činnosti. Počúvajte obľúbenú hudbu, robte si selfie, prezerajte si upozornenia a mnoho ďalšieho. A to bez toho, aby ste museli smartfón otvoriť. Motorola razr je nezameniteľný, je nečakaný, je jedinečný a jeho dizajn otriasa statusom quo.

Navyše už je dostupný u operátora O2 Slovakia.

Viac o novom razr sa môžete dozvedieť na tejto webovej stránke.

Véčkový sklápací smartfón Motorola razr.

(Zdroj: Tlačová správa Motorola)