Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Špeciálna kamera pre vlogovanie Idolcam pridáva ďalšie užitočné funkcie

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
21. 4. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Už v roku 2018 sme mohli prvýkrát zaregistrovať informácie o Idolcam, videokamere určenej špeciálne pre vloggerov. V tom čase bola predmetom start-up kampane. Projekt bol úspešný a kamera sa teraz konečne dostala do výroby. Dobrou správou je aj to, že si prináša aj niekoľko nových trikov.

Pre krátku rekapituláciu, vloggerská kamera Idolcam je vybavená 3-osovým motorizovaným stabilizačným závesom a nakrúca videa v rozlíšení 4K pri rýchlosti 30 snímok za sekundu. Používateľ má k dispozícii dotykový displej, ktorý sa dá vyklopiť o 180 stupňov, spolu s vymeniteľnými objektívmi s magnetickým uchytením.

Špeciálna kamera pre vlogovanie Idolcam.

K objektívu s efektom rybieho oka a svetelnosťou F 2,4 a k širokouhlému objektívu so svetelnosťou F 2,8 sa po novom pridávajú voliteľné objektívy pre slabé svetelné podmienky, portrét, makro snímanie a infračervený objektív. K dispozícii sú tie dve svetlá s magnetickým uchytením, konkrétne mäkké a bodové svetlo, spolu so závitom v spodnej časti kamery pre jej pripevnenie na statív alebo selfie tyč.

Špeciálna kamera pre vlogovanie Idolcam.

Výrobca prepracoval motorizovaný stabilizačný záves kamery Idolcam tak, aby umožnil plynulejšie nakrúcanie videa aj pri rýchlej akcii. Navyše integroval mikrofón a pridal aj možnosť voliteľného externého mikrofónu VlogStar, ktorý sa dá držať v ruke alebo sa dá pomocou klipu pripevniť na odev. Okrem existujúcej mobilnej aplikácie, ktorá umožní používateľovi prístup k rôznym funkciám, ako je napríklad nakrúcanie časozberných videí, nový model kamery Idolcam je možné ovládať v reálnom čase prostredníctvom rádiového diaľkového ovládača.

Špeciálna kamera pre vlogovanie Idolcam sa dá objednať na stránke výrobcu za cenu od 350 dolárov za základnú súpravu. Po skončení akcie sa jej cena zvýši na 450 dolárov.

Špeciálna kamera pre vlogovanie Idolcam.