Známa cestovná kancelária pozastavuje činnosť, má problémy

TA3 TASR
23.3.2020 12:42

Cestovná kancelária Aeolus hovorí o mimoriadne vážnych okolnostiach, pre ktoré nebude pokračovať v predaji a realizácii letnej sezóny 2020. Informuje o tom na svojej webovej stránke. V Českej republike voči spoločnosti zároveň prebieha insolvenčné konanie.

Známa cestovná kancelária pozastavuje činnosť, má problémy
TASR

Cestovná kancelária, ktorá sa zameriava najmä na zájazdy do Grécka či Turecka, prosí o trpezlivosť. "Momentálne sú naše kancelárie zatvorené, k dispozícii sú infolinky. Keďže aj úrady pracujú v obmedzenom režime, v tejto chvíli nevieme poskytnúť podrobnejšie informácie," uvádza vedenie Aeolusu s tým, že o ďalších krokoch bude informovať na svojej webovej stránke hneď, ako to bude možné.

Aeolus v ČR na sociálnej sieti potvrdil, že voči spoločnosti v Česku sa uskutočňuje insolvenčné konanie, o ktorom však zatiaľ nebolo rozhodnuté. Až na základe výsledku tohto konania bude môcť cestovná kancelária, ako podotkla, podniknúť ďalšie kroky. Ubezpečila, že všetkých bude informovať a kontaktovať. "Aj vzhľadom na karanténu sú naše možnosti obmedzené, ale všetko riešime," uistila cestovná kancelária.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok