Koronavírusom sa nakazil aj slávny americký herec a jeho žena

TA3 TASR
12.3.2020 07:05

Americký herec Tom Hanks a jeho manželka, americká herečka Rita Wilsonová, ktorí sú aktuálne v Austrálii, majú koronavírus. Pozitívne výsledky ich lekárskych testov oznámil na Instagrame samotný Hanks. Uviedol, že on aj Wilsonová dostali teplotu počas pobytu v Austrálii, kde bol Hanks v súvislosti s prípravou nového filmu o živote Elvisa Presleyho.

Koronavírusom sa nakazil aj slávny americký herec a jeho žena
TASR

"Ahojte priatelia, Rita a ja sme v Austrálii. Cítili sme sa trochu unavení, akoby sme mali nádchu, a nejaké telesné bolesti... Aby sme postupovali správne, ako je teraz vo svete potrebné, nechali sme sa otestovať na koronavírus, a testy nám vyšli pozitívne," napísal 63-ročný Hanks v príspevku. Dodal, že so svojou rovnako starou manželkou budú teraz izolácii a pod dohľadom dokým, to bude z bezpečnostných dôvodov potrebné, pričom fanúšikov sa chystajú o svojom stave informovať na sociálnych sieťach.

Herecký pár po potvrdení koronavírusu izolovali v nemocnici v meste Gold Coast na východe Austrálie, oznámili zdravotníci z austrálskeho štátu Queensland. Hanks je prvou legendárnou hollywoodskou hviezdou, ktorá verejne oznámila, že má koronavírus. Agentúra pripomína, že tento herec v minulosti tiež informoval, že trpí cukrovkou tzv. sekundárneho typu, ktorá sa považuje v súvislosti s koronavírusom za rizikový faktor.

V Austrálii dosiaľ potvrdili vyše 130 prípadov nákazy koronavírusom, ktorý si tam zároveň už vyžiadal tri ľudské životy. Tom Hanks bol v meste Gold Coast na tzv. predprodukcii filmu o Elvisovi Presleym, ktorý natáča austrálsky režisér Baz Luhrmann a v ktorom má Hanks stvárniť Elvisovho dlhoročného manažéra. Po zistení koronavírusu ďalšie práce na filme nateraz pozastavili.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok