PR správa

Sťahovanie rýchlo a profesionálne

PR
11.3.2020 07:00

Čaká vás veľký krok, akým sťahovanie bezpochyby je? Presťahovať byt, dom či kanceláriu nie je vždy jednoduché, avšak ide to aj inak. Bez stresov a námahy. Stačí vedieť, na koho sa obrátiť a prenechať starosti spojené so sťahovaním, logistikou a premiestňovaním na nich.

Sťahovanie rýchlo a profesionálne
PR

Že to ide aj bez stresov, vás presvedčí sťahovacia služba IVANEX v Bratislave. Stabilná spoločnosť s niekoľkoročnými skúsenosťami sa orientuje hlavne na kvalitu poskytovaných služieb za priaznivé ceny. Profesionálny tím sa postará o kompletný servis počnúc samotným sťahovaním až po vypratanie a likvidáciu starého nábytku.

„Našim cieľom je poskytovanie služieb na profesionálnej úrovni a našou odmenou je vaša spokojnosť.“

Celé Slovensko a ešte ďalej
Sťahovanie IVANEX sa dnes môže hrdiť okrem sídla v Bratislave aj pobočkou v Nitre vďaka čomu pokrýva takmer celé územie západného Slovenska. A nie je žiaden problém zabezpečiť vaše sťahovanie kdekoľvek- a to nielen v rámci Slovenska, ale celej Európy! Do nášho portfólia služieb patrí tiež medzinárodné sťahovanie, exportné balenie či skladovanie nábytku a tovaru.

„Váš náklad je u nás v bezpečí.“

Zameriavame sa predovšetkým na sťahovanie a zariaďovanie firiem, nadnárodných spoločností a štátnych inštitúcií, avšak svojim zákazníkom z radov jednotlivcov i firiem ponúkame oveľa viac. V prípade potreby zabezpečíme odbornú demontáž a následnú montáž nábytku vo vašich nových priestoroch, ako aj odborné balenie zásielok, umeleckých diel a technológií.

V IVANEX vždy nájdete:

• profesionálny a individuálny prístup
• férové ceny bez zbytočných prekvapení (cena je fixná, dohodnutá vopred)
• skúsení a zodpovední vodiči a celý tím pracovníkov
• poistenie nákladu voči poškodeniu
• baliaci materiál (krabice, obaly) zdarma

Viac než len sťahovanie
Náš servis zahŕňa nielen sťahovanie bytov, domov, firiem a kancelárií, ale aj prevoz ťažkých bremien (trezory, klavíry, atď.), vypratávanie priestorov (pivnice, garáže) a skladovacie služby. Môžete sa na nás obrátiť aj v prípade potreby prepravy nábytku v Bratislave a sme spoľahlivým partnerom aj pri odvoze nábytku v hlavnom meste. Stačí si dohodnúť nezáväznú a bezplatnú obhliadku. My v IVANEX vždy jednáme férovo a flexibilne tak, aby sme plne vyhoveli vašim požiadavkám. Stačí vyplniť kontaktný formulár alebo sa spojiť s našim operátorom.

„Bezproblémový prevoz s dôrazom na bezpečnosť prepravovaného nákladu bez poškodenia.“

Stres pokojne nechajte doma
Hoci je sťahovanie a servis s ním spojený naoko jednoduchou záležitosťou, býva sprevádzané stresom a môže priniesť množstvo náročných či nepredvídateľných udalostí. Náš vyškolený tím je vždy pripravený hľadať riešenia a ak si za svojho partnera pri sťahovaní zvolíte IVANEX, svoje starosti môžete pokojne prenechať nám. Radšej sa choďte zabaviť niekde von na akcie alebo koncerty.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok