Lipšic reagoval na špekulácie o tom, či bude ministrom vnútra

TA3 SITA TASR
2.3.2020 18:19

Niekdajší šéf rezortu spravodlivosti či vnútra Daniel Lipšic nebude súčasťou novej vlády. Advokát túto informáciu potvrdil na svojom účte na sociálnej sieti. Lipšic o svojom rozhodnutí informoval predsedu hnutia Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti Igora Matoviča.

Lipšic reagoval na špekulácie o tom, či bude ministrom vnútra
SITA/Jakub Julény

Meno právneho zástupcu rodičov Jána Kuciaka sa skloňovalo v súvislosti s pozíciou ministra vnútra v budúcom vládnom kabinete. „Nebudem ministrom vnútra. Od nedele sa v médiách skloňuje moje meno v súvislosti s návratom na post ministra vnútra, ktorý som zastával vo vláde Ivety Radičovej. Cením si záujem verejnosti, aj slová Igora Matoviča na dnešnom brífingu po stretnutí s prezidentkou republiky. Rozhodol som sa však, že v súčasnosti nebudem reflektovať na žiadnu ponuku stať sa členom nastupujúcej vlády. Svoje rozhodnutie som oznámil aj budúcemu premiérovi,“ napísal Lipšic na sociálnej sieti.

Líder hnutia OĽANO Igor Matovič ešte po stretnutí s prezidentkou uviedol, že advokáta Daniela Lipšica považuje za kvalitného človeka, jeho meno tak bolo v hre o post ministra vnútra. "Bol veľkou posilou v čase Radičovej vlády," uviedol.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok