Kollárovci hovoria o úspechu, stále chcú byť drahou nevestou

TA3 TASR
1.3.2020 06:26

Strana Sme rodina sa podľa neoficiálnych výsledkov nachádza na treťom mieste. Ak čísla potvrdí volebná komisia, tak to znamená, že Boris Kollár sa bude uchádzať o post predsedu parlamentu.

Akýkoľvek partner sa môže spoľahnúť na slovo hnutia Sme rodina alebo jeho lídra Borisa Kollára. Vyhlásil to šéf hnutia po zverejnení priebežných výsledkov v sobotných parlamentných voľbách. Zdôraznil však, že slovo dali najmä ľuďom, a toto slovo nezradia. "Akýkoľvek partner sa môže spoľahnúť, že keď Kollár dá slovo alebo hnutie Sme rodina, tak to do bodky dodržíme. Ale my sme hlavne dali slovo ľuďom, a to mi nikdy, nikdy nezradíme," ubezpečil Kollár. Pripomenul, že i doteraz dodržali vždy to, čo sľúbili a neplánujú robiť inak ani naďalej.

Zdôraznil tiež, že nech budú v akejkoľvek vláde, bude hnutie pozerať na ľudí srdcom a sociálne istoty budú stopercentne garantované. Na otázku, v akej koalícii sa vidí, odpovedať zatiaľ nechcel, počkať si ich na 99 percent spočítaných hlasov. "Potom poviem, že je vymaľované," podotkol s tým, že sa vidí len v jednej koalícii.

Kollár opätovne pogratuloval Igorovi Matovičovi, ktorého hnutie je podľa predbežných neoficiálnych výsledkov víťazom volieb. "Keď budeme dobrou nevestou, Igor si nás nájde," skonštatoval. Zároveň vysvetlil, prečo neodcestoval za ním do Trnavy. Urobil tak kvôli ľuďom, ktorí mu pomáhali v kampani a prišli ho podporiť do volebnej centrály v bratislavskej Petržalke. Uraziť Matoviča týmto rozhodnutím však nechce. Líder Sme rodina zároveň poďakoval všetkým podporovateľom a voličom, ktorí mu dali v parlamentných voľbách hlas.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok